26 Dub

Pravidelné jednání

Další pravidelné jednání s vedením Společnosti je za námi, a byť toho v zápisu není uvedeno mnoho, tak největší část diskuze se vedla na téma dílčích úprav interních směrnic. Zápis je dostupný ke stažení na obvyklém místě. 🙂

19 Dub

Zájezd do Energylandie

Květen je za rohem a to znamená jediné- od tohoto momentu se lze registrovat na autobusový zájezd do Energylandie v polském Zatoru, konaný v neděli 22.05.2022! 🙂 Ta probíhá opět dvoukolově a výhradně skrze kontaktní formulář umístěném na našem webu / mobilní aplikaci ZDE! Pokud do nedělní půlnoci 08.05.2022 nebudou všechna místa v počtu 53 v autobuse obsazena, bude teprve až po tomto datu možnost registrovat i rodinné příslušníky a známé od těch, co se již zájezdu účastní, a zároveň mají uhrazenou příslušnou spoluúčast. Ta je stanovena na částku 300Kč / osoba, a zahrnuje cestu busem tam i zpět + samotný lístek do zábavního parku. Pojištění do zahraničí, občerstvení apod. si již zajišťuje a hradí každý sám za sebe. Hotovost pak ideálně vždy vhazujte v zalepené obálce do odborářské schránky na personální vránici, případně doručte v ouřední dny a časy do odborové kanceláře na Pentagonu.

Odj. / příj. časy a místa jsou stanovena následovně:

31 Bře

Pravidelné jednání

Po více jak měsíci opět proběhlo pravidelné jednání se zaměstnavatelem, a to poprvé v historii i částečně online formou. 🙂 Zápis je k dispozici v obvyklé sekci, a naši členové s aktuální mailovou adresou jej budou mít doručen i tam..

23 Bře

Mimořádný bonus

Sice to není polovina průměrné dělnické mzdy jako v Koreji, ale stále lepší, než tzv. drátem do oka! 🙂 I u nás se tedy nově ( pozdě ale přece ) dočkáme mimořádného bonusu, a to konkrétně ve výšce 10.000Kč!!!

Bude vyplacen všem zaměstnancům, kteří jsou k 01.04. v pracovním poměru ( včetně agenturních ) a nejsou ve výpovědní lhůtě + mají za poslední půlrok odpracovaných alespoň 40 šichet.. Bonus na naše bankovní účty dorazí již v březnové výplatě v dubnu spolu s bonusem 4.000Kč za platnost KS.

Tlak se tedy alespoň částečně vyplatil….. 🙂

21 Bře

Odstávka

Právě jsme obdrželi informaci ( nikoliv však od vedení Společnosti ), že dnešní noční směna + zítřejší ranní a odpolední NEPOJEDOU z důvodu absence vybraných dílů!!! Takže za 80% z průměru doma, tedy až na vybrané zaměstnance.. 🙂

Převodovkárna jede ve standardním režimu.