19 Dub

Zájezd do Energylandie

Květen je za rohem a to znamená jediné- od tohoto momentu se lze registrovat na autobusový zájezd do Energylandie v polském Zatoru, konaný v neděli 22.05.2022! 🙂 Ta probíhá opět dvoukolově a výhradně skrze kontaktní formulář umístěném na našem webu / mobilní aplikaci ZDE! Pokud do nedělní půlnoci 08.05.2022 nebudou všechna místa v počtu 53 v autobuse obsazena, bude teprve až po tomto datu možnost registrovat i rodinné příslušníky a známé od těch, co se již zájezdu účastní, a zároveň mají uhrazenou příslušnou spoluúčast. Ta je stanovena na částku 300Kč / osoba, a zahrnuje cestu busem tam i zpět + samotný lístek do zábavního parku. Pojištění do zahraničí, občerstvení apod. si již zajišťuje a hradí každý sám za sebe. Hotovost pak ideálně vždy vhazujte v zalepené obálce do odborářské schránky na personální vránici, případně doručte v ouřední dny a časy do odborové kanceláře na Pentagonu.

Odj. / příj. časy a místa jsou stanovena následovně:

1 komentář: „Zájezd do Energylandie