31 Bře

Pravidelné jednání

Po více jak měsíci opět proběhlo pravidelné jednání se zaměstnavatelem, a to poprvé v historii i částečně online formou. 🙂 Zápis je k dispozici v obvyklé sekci, a naši členové s aktuální mailovou adresou jej budou mít doručen i tam..

1 komentář: „Pravidelné jednání

1. Tady se ukazuje jak ma vedeni odbory na haku.Na argumenty vzdy jen vymluvy.Firma se vsude prezentuje jako Dobry soused.Zamestnavatel roku apod.a pritom na sve zamestnance kasle .Smesny bonus a jeste smesnejsi navyseni platu to je jejich vdek za zvysovani poctu vyrobenych aut .Jak tomu rikaji ze se snazime uspokojit zajem zakazniku .Hlavne potem ceskeho vedeni spolecnosti.Tahle jejich arogance a neucta ke svym zamestnancum je uz do nebe volajici.Priste muzete za smesnou odmenu podepsat kolektivni smlouvu na jeste delsi dobu at s nami muzou orat dale a dele.Posloucham od pekne radky lidi ze proc odbory neudelaji trchu vetsi osvetu a kampan na vstup do odboru.Proc placeni odborari vice nechodi mezi lidi.Je rozdil nekoho volit a .podporovat kdyz ho clovek vidi nez ze si od neho jenom nekdy neco precte.Hlavne neco delejte s tou aroganci vedeni nebo dojde doba ze ne ze nebudeme nic dostavat ale jeste budou chtit abychom jim davali my.