4 Led

Vánoční poukázky

Ještě je mezi vámi pár desítek těch, jež si za celý měsíc prosinec nebyli ( z nějakého důvodu ) schopni vyzvednout tradiční vánoční poukázky.. 🙁 Na vědomost dáváme, že si je lze stále vyzvednout i nyní, to je po celý měsíc leden!!! Nicméně po tomto měsíci se vše zaúčtuje a šmitec, takže v únoru, červnu, ani září již dodatečně „nafasovat“ nepůjdou.. Ti co jsou na dlouhodobé nemocenské, nechť se opravdu nejpozději do konce tohoto měsíce ozvou, a zkusíme předání nějak individuálně pořešit..

Předmětné poukázky si lze vyzvednout již výhradně v odborové kanceláři na Pentagonu, no a dny a časy od kolika do kolika tu kdo je, naleznete již léta na našem webu / appce ZDE. Často nás prosíte, ať na vás počkáme až budete po ranní směně, ale vzhledem k tomu, že tu jsme již od 05:30 hod ráno, tak chápejte, že nikdo nechce trávit v práci 9 hodin denně, tudíž ideální je se zastavit po své noční či před odpolední.. 🙂