22 Pro

Pravidelné jednání

Už jsme měli za to, že letos neproběhne, ale nakonec se stal opak, takže pokud si chcete pročíst 3 stránky textu, máte možnost.. 🙂 Zápis tradičně naleznete v zaheslované sekci „Soubory ke stažení“, a našim členům bude posléze zaslán i na registrované mailové adresy. Komu z našich odborářů nedorazí, zašlete nám skrze kontaktní formulář svou aktivní mailovku, a pro příště vše již doputuje v pořádku jak má.. 🙂

Zápis si dočtěte až do konce, protože poprvé jsme již i oficiální cestou požádali o úpravu aktuálně platné Kolektivní smlouvy, a to konktrétně bodu, co ze nárůstu základních mezd týče.. Reakce vedení Společnosti bez překvapení, snaha o nalezení kompromisu nula nula nic, a „my už se tu máme vlastně tak moc dobře, že nemůže být ani lépe ( a to i při stávající inflaci )- jako by si tzv. pod fouskem říkali..“ A jelikož se na případné změně musí obě ze zúčastněných stran vyloženě dohodnout.. 🙁

Drazí kolegové, MOC DOBŘE SI TOTO ZAPAMATUJTE, protože vedení odborové organizace tímto již nyní zahajuje přípravu na budoucí kolektivní vyjednávání. V průběhu dalších měsíců vás zahrneme čísly, argumenty apod., no a poté to opět bude jen a jen na vás.. Na čí stranu se ve finále postavíte, a jak velkou podporu mu dáte…..