11 Lis

Speciální jednání

Na dnešním speciálním jednání jsme byli seznámeni s pracovním kalendářem pro rok 2022, takže termín letní celozávodní dovolené je již pevně daný ( 23.07.- 07.08.2022, a to včetně přilehlých víkendů ). Co se vánočních svátků týče, tak jak již bylo v zápise řečeno, počítá se s „tradičním individuálním čerpáním dovolené“.. Rovněž už i víme, jaký je plán výroby pro příští rok- jedná se o číslo 321.500 vyrobených vozů, se kterým samozřejmě souvisí i plánované dubnové zrychlení linek na UPH 65. Nějaké podrobnosti pak viz zápis v zaheslované sekci „Soubory ke stažení“..

6 komentářů: „Speciální jednání

1. Očekávám inflaci kolem 10%, takže flashback s nákupním košíkem do roku 2013. Ještě 25 let podobně výhodných kolektivních smluv a důchodci, kterým se to navyšuje o inflaci budou brát víc peněz než zaměstnanci v HMMC.

2. Posuzujete situaci tendenčně. Kdyby inflace nebyla žádná, snižování platu byste pravděpodobně neinicioval. Smlouva je smlouva, nic se navyšovat nebude.