21 Říj

MultiSport karta 2022

Slibem nezarmoutíš, a tak to bohužel nakonec i dopadlo- ujišťování ze strany zaměstnavatele, že tento produkt půjde částečně hradit nově vzniklou firemní kafetérií, se rozplynulo vniveč.. 🙁 Jelikož však vnímáme touhu mnohých z vás využívat tento druh benefitu, vezmeme si zprostředkování oné služby na svá odborářská bedra! 🙂 Níže tedy stručně nejdůležitější technikálie:

• vydání MultiSport karty zprostředkujeme VÝHRADNĚ všem našim stávajícím, i případně novým členům ZO OS KOVO Hyundai Czech
  • měsíční paušál za kartu si firma MultiSport stanovila na 690 Kč / člen. Ta je vystavena na jméno konkrétní osoby a je tak nepřenosná
  • za tuto cenu máte každý den ( na vybraná sportoviště ) jeden vstup zdarma, což je až 31 vstupů měsíčně! Jejich mapu naleznete ZDE
  • platbu za dotyčnou kartu hradíte ze svého bankovního účtu ( ideálně trvalým příkazem ) na účet odborové organizace speciálně k tomuto zřízený- 1015257209 / 6100 ( POZOR, jde o jiné číslo účtu než na který tajní členové platí své členské příspěvky !!! ). Jako variabilní symbol pak uvedete své ID číslo a do zprávy pro příjemce napíšete jméno plátce + heslo „Multisport“
  • služba je nabízena bez jakéhokoliv závazku, nicméně jakmile přestanete daný paušál platit, tak opětovná aktivace karty ( ke konkrétnímu jménu ) bude možná až po uplynutí lhůty půl roku
  • ke kartě lze pořídit i další ( doprovodnou ), například pro rodinné příslušníky / známé, nicméně zde je již měsíční paušál stanoven na 950Kč za dospělou osobu a 400Kč za dítě do 15-ti let
  • více o tomto produktu naleznete na oficiálních stránkách MultiSport

Chceš si danou službu nejprve bezplatně a bez závazku vyzkoušet? Není nic jednoduššího! Skrze kontaktní formulář se nám NEJPOZDĚJI DO 21.11.2021 ozvi ( do zprávy stačí napsat jediné slovo, a to „MultiSport“ ) a my Ti na celý měsíc leden 2022 vybavíme testovací kartu úplně zdarma!!! Pokud Tě osloví, navedeš si do 25.01.2022 trvalou platbu na další měsíce viz výše, pokud nikoliv, hodíš ji jednoduše na konci měsíce ledna do koše.. Prostě jednoduché jako facka. 🙂

leták k akci 1    leták k akci 2

add1: pokud bude lockdow a sportoviště uzavřeny, bude firmou MultiSport účtována jen ta část měsíce, po kterou vše šlapalo..

1 komentář: „MultiSport karta 2022