4 Říj

Zájezd do vinného sklípku

Jeden zájezd úspěšně za námi, další před námi- tentokráte ten do vinného sklípku! Léty ověřený vinař- pan Stávek, se na nás již strašně moc těší, tak s námi pojeďte mu to jeho sklepení krapec „provětrat“.. 🙂

Vyrazíme tedy do tradičního sklípku v Němčičkách u Břeclavi a to v sobotu 30.října 2021. Doprava opět klimatizovaným autobusem s kapacitou 50 osob, s odjezdy od vlakových nádraží. Konkrétně Ostrava hl.n. 07:00h, Dřevoprodej 07:10h, Frýdek- Místek žel.st. 07:35h. Příjezd nazpět pak tentýž den ve večerních hodinách.. 🙂

Do neděle 17.října 2021 se mohou registrovat pouze naši řádně platící členové, a až po tomto datu pak lze „zabukovat fleka“ i pro své známé atd., tedy pokud to ještě kapacita busu vůbec dovolí. Tuto rezervaci lze provést výhradně skrze kontaktní formulář ZDE!!! Počet míst je omezen kapacitou autobusu, takže i zde platí známé pořekadlo- kdo se dříve registruje, ten jede.. 🙂 A hlavně v onom formuláři nezapomeňte vyplnit i odjezdové místo…

Každý musí provést rezervaci pěkně sám za sebe, tj. žádné hromadné žádosti o rezervaci nebudou akceptovány!!!

Spoluúčast ve výši 300Kč je pak potřeba uhradit v hotovosti nejpozději do neděle 17.října 2021.

PŘEDTÍM VŠAK VYČKEJTE NA EMAILOVÉ POTVRZENÍ, ŽE JE VOLNÉ MÍSTO JEŠTĚ K DISPOZICI !!!

Ideální je poté daný obnos vhodit do sběrného boxu na vrátnici, a to v podepsané a zalepené obálce, se jménem plátce. Nebude-li rezervace včas uhrazena, bude dané místo nabídnuto dalšímu zájemci v pořadí.