19 Srp

Odborový teambuilding

Zvolené datum je možná trochu zavádějící, ale skutečně nejde o žádnou vzpomínkovou akci.. My se totiž budeme bavit! 🙂 Aneb utužování odborového kolektivu není nikdy dost.. 😀

Akcičku máme tentokráte naplánovanou na sobotu 11.září.2021, a to v čase od 15:00h do 22:00h v již tradičním obecním areálu v Palkovicích u FM, místní části Myslík.

Něco ku snědku i k pití bude samozřejmě až do “vydání zásob” zajištěno, takže kdo chce okoštovat ze všeho něco, určitě by neměl chodit až na samotný závěr akce. 🙂 K poslechu máme opět domluveného DJ-e, hodíme ťukec ve fotbálku, pro kladné ohlasy i letos losneme nějakou tu tombolku o zajímavé ceny ( okolo 19:30h )..

Dopravit se lze individuálně vozem, případně veřejnou dopravou. Na pozdní večer se pak opět pokusíme nasmlouvat autobus o kapacitě cca 50 osob, jenž ve 22:30h vyjede po okružní trase: FM, Ostrava, Havířov a Karviná..

AKCE SE KONÁ ZA KAŽDÉHO POČASÍ !!! A pamatujte, že večery již bývají chladné, tak se dobře oblečte.. 🙂