21 Čvc

Užívejte dovolenou!

Tož, už se to blíží!!! 🙂 Celozávodka již opět po roce klepe na dveře, a s ní samozřejmě spojený zasloužený odpočinek… Pokud jej budete trávit v tuzemsku, tak si ohlídejte ty “covid certifikáty”, no a pokud se chystáte za čáru, tak k tomu i sem tam koukněte na stránky Ministerstva zahraničí či weby určené pro cestovatele.. Při návratu pak nezapomeňte vyplnit i příjezdový formulář, protože ouřední šiml nezná bratra. Riziko případných nepříjemností lze následně snížit i tím, že na všechny sociální sítě nepostujete dovolenkovou destinaci, či se jí nebudete chlubit mezi přáteli / kolegy v práci- a ano, ani nadřízenému nejste povinni toto nyní sdělovat.. 🙂

Sice pár dní s předstihem, ale jelikož už také pomalu ale jistě balíme kufry, tak vám již nyní přejeme úžasnou dovolenou! Hlavně naberte sil, nošovické průmyslové zóně se vyhýbejte obloukem, a dejte průchod své radosti / spokojenosti! Prostě a jednoduše- UŽÍVEJTE !!! 🙂

1 komentář: „Užívejte dovolenou!