10 Čvn

Dětský den v ZOO

Připomínáme, že již tuto neděli v čase 09:00- 11:00h naleznete před vstupem do ostravské ZOO náš modrý altánek.. V něm si pak ( jako naši řádní členové ) můžete za symbolických 20 Kč / dospělá osoba vyzvednout vstupenky pro svou rodinku ( omezeno na max 2 dospělé a 3 děti ). Pro nejmenší budou samozřejmě připraveny nějaké ty upomínkové předměty i drobné občerstvení. Výhled počasí prozatím nic extra ( aktuálně 17 stupňů a přeháňky ), nicméně ani to nás od pořádání této tradiční akce neodradí- budeme tam za každého počasí!!! A když se to tak vezme, má to i svá pozitiva, jako více volných míst na parkovišti a menší fronty na nanuka.. 🙂 Budeme se tedy moc těšit, až se ukážete i se svýma ratolestma!

6 komentářů: „Dětský den v ZOO

1. Ahoj. Jen pro jistotu se zeptám. Musím být přítomen při vyzvednutí vstupenek? Nebo stačí když manželce dám odborovou kartičku?

1. Pokud bude mít dotyčný rodinný příslušník / známý Vaši členskou kartičku OS KOVO ( ta tmavě modrá ), nám ji tam posléze předloží, tak by teoreticky šlo se takto domluvit..