18 Bře

Pravidelné jednání

Další pravidelné jednání se zástupci Společnosti máme za sebou.. Dnes asi dominovala debata ohledně očkování proti COVID-19, a dílčích úprav v systému hodnocení, respektive podmínek pro povyšování mezi jednotlivými platovými levely, jenž svým způsobem reflektují výsledek posledního kolektivního vyjednávání- bohužel podrobnosti na tohle téma se uveřejní až začátkem dubna.. 🙁  Zápis naleznete již tradičně v zaheslované sekci “soubory ke stažení”..

13 komentářů: „Pravidelné jednání

1. Prepiste dejiny. Ja tady snad poprve v historii dam za pravdu vedeni firmy. Je proste nekolikanasobne pravdepodobnejsi ze vas zabije nebo nenavratne poskodi Covid nez ze to udela vakcina, ktera je urcite bezpecnejsi nez ty cigara co hulite pred vratnici.

2. Když to bude povinné, někteří z nás si to nechají aplikovat, Tak potom budou stejně povinné rousky. Nebo se pletu? Já sám se očkovat nenechám.

1. JÁ TAKY NE ! Obecně se po očkování zkracuje délka života o 10 %. Nikdo přesně ani neví co vše nemoc Covid může způsobit ! Natož se s tím svinstvem ještě nechat naprcat ! ANI NÁHODOU !!!

3. Jako vážně je legální podmiňovat “platový level” očkováním? To už se snad všichni zbláznili?

4. Teď se ukažte odbory… Povinná vakcína je protizakona kravina a nikdo to tady nechce… Tak teď se ukažte

1. Odboráři to svinstvo dostanou první a k tomu jednorázový příspěvek 20 tis. zlomí každého…