2 Bře

Povinnost mít na pracovišti negativní test

Nařízení jsou bohužel jasně daná, a stejně jako na vojně nám asi nezbyde nic jiného, než prvně uposlechnout rozkazu, a stěžovat si můžeme až potom.. :-(((

Mimoradne-opatreni-samotestovani-zamestnanci-s-ucinnosti-od-2-3-2021-do-odvolani

Mimoradne-opatreni-antigenni-testovani-obyvatel-s-ucinnosti-od-2-3-2021-do-odvolani

Mimoradne-opatreni-povinne-testovani-zamestnavatele-s-ucinnosti-od-3-3-2021-do-odvolani

Co nám bylo dnes ohledně testování v HMMC ústně oznámeno, bylo aktuálně již i potvrzeno, takže níže si můžete přečíst, jak bude testování u nás v HMMC probíhat:

20 komentářů: „Povinnost mít na pracovišti negativní test

1. jelikož se nám v HMMC snaží dělat „reklamu“ na očkování, také trochu přispěji:

Dr. Wolfgang Wodarg, pneumolog, dlouholetý předseda zdravotního výboru Rady Evropy:

„Tato vakcína odpovídá genetické modifikaci lidského genomu. Očkovaná osoba se stane geneticky modifikovaným organismem. Lidé to musí vědět. Nedávejte očkovat děti, ani sebe. Je to podvod! A tyto machinace fungují pouze tehdy, když nás pomocí sdělovacích prostředků a politiky vydírají, aby v nás vyvolali strach… To, co se nyní děje, hraničí s genocidou. Musíme je postavit před soud za zločiny proti lidskosti.“ (youtu.be/suJkV_ncgz4)

2. Proč Vám tak vadí to testování? Buď budete potvrzeně zdraví, nebo budete mít 2 týdny placené volno, win-win situace.

1. Ale já jsem a cítím se naprosto zdravý,vy taky chodíte na rentgen každý týden aby vám lékař řekl že můžete chodit do práce že nemáte zlomené nohy???

1. Zlomené nohy nejsou infekční 🙂 Podívejte já jsem odpůrce mnohdy nesmyslných opatření, ale nevidím nic špatného na tom, nechat se otestovat a v případě pozitivity na 2 týdny spočnout. Samozřejmě za předpokladu, že člověk nepociťuje příznaky.

1. Je to jednoduché, stát nechce zavřít továrny na své triko protože by museli vyplácet tučné náhrady za výpadek výroby. Fikanější je nechat otestovat všechny zaměstnance a pokud jich bude příliš pozitivních zavře se fabrika na příkaz hygieny nebo jednoduše na nedostatek lidí.

2. Martine, tak tohle mě zajímá… jaký je skutečný důvod?
            A pro OP3… nemocenské za 60% bych „placená dovolená“ neříkal 🙂 Jinak souhlas s argumentem o neinfekční zlomenině 😀

1. Lidí se můžou utlouct po odstávkách za 70% a měli by mít problém s 60% + 370kč denně k tomu? Já bych to docela bral 🙂

1. Ono všeho moc škodí. A když se máme testovat tak často,tedy 1x týdnĕ asi do 30.6.možná i déle,pokud nebudeme zaočkovaní. Takže si myslím, že časté testování není dobré.

3. Zvláštní je že vy jako odbory tady strašně říkáte jak se zastavate svých lidi. Tak jsem zvědav jak se predvedete když někdo test odmítne a nebude vpusten do fabriky. Protože v současnosti není žádná legislativa která by umožňovala zaměstnavateli prikazat test. Dneska to oznámil viceprezident svazu průmysl a dopravy ČR. Takže pokud to vláda do pondělí neupravi tak nemám povinnost se nechat testovat.

1. Řeknu to asi tak. Pan Špicar dělal článek do novin a řekl co řekl, nicméně žáden právní rozbor nepředložil..! „Jen“ mluvil… Oproti tomu stojí hmatatelný právní rozbor z centrály OS KOVO, který hovoří o opaku! Od včerejška jej mají k dispozici i naši důvěrníci na mailech, a na vyžádání přepošlu i našim členům..
      Já nejsem právník, takže se budu držet toho co mám v ruce, a ne nějakého rozhovoru pro novináře..
      Jak můžete vědět, že to neřekl třeba jen proto, aby se lidé „neflákali“ u odběrů, ale naplno pěkně v pracovní době makali, hm?

1. V pořádku. Tak jsem potom zvědav kdo bude pořád dělat přesčasy za ty kteří budou pozitivní a budou muset zůstat doma. Protože to stoprocentně přesně takhle dopadne. Nejsou lidi je třeba přesčasy. Jako bych je už slyšel.

4. No všichni víme že když budu pozitivní tak se mě ještě zeptaji jestli nechci přesčas ale musím mít respirator celou dobu