12 Úno

Odstávka

A to nově i v pondělí 22.02. a pátek 26.02.. Tyto dny se tak přidají již k dříve oznámenému nevýrobnímu pátku 19.02.. Dle platné Kolektivní smlouvy tak budou zaměstnanci doma na 70-ti procentech jejich průměrného výdělku. Nicméně jak už bývá v takové situaci zvykem, vybraní zaměstnanci mohou býti v tyto dny standardně “povoláni” do práce.

2 komentáře: „Odstávka

1. Nacisté usmrtili za druhé světové války zhruba 122 000 Čechů. Dnešní čeští politikové od loňského podzimu zatím “jenom” 18 000. Jenže problém je, že pandemii zdaleka není konec. Umírání se zjevně bude násobit, Neexistují efektivní pandemická opatření, 40 procent Čechů podle Prymuly ochranná karanténní opatření nedodržuje, průmyslové provozy, kde v halách vedle sebe pracují stovky dělníků, často bez roušek, pracují naplno, “vláda jejich provoz omezovat nebude”, nárůst nákaz a nárůst úmrtí osciluje mezi prvním a druhým nejhorším globálně, na celém světě, podstatná část občanstva vůbec nevěří, že pandemie existuje, očkování, jediná možná a rychlá záchrana, je neefektivní, politikové se hašteří, protože jejich stranickopolitický zájem je pro ně daleko důležitější než životy lidí – je jim jedno, že lidi umírají a zdravotníci jsou na kolenou. Šílenci podávají žaloby, požadující zrušení nouzového stavu a otevření sjezdovek a obchodů.

1. Jestli tu bude Kobliha Bureš a jeho čeládka další 4 roky, tak těch 122 000 mohou srovnat.
      O Prymulovi a respektu k opatřením vypovídá jeho poslední návštěva na Sešívaných Číňanech s Liškama.
      U nás v HMMC se roušky nosí skoro rok, dezinfekce všude dost, a i tak si někteří po hajzlu ani ruce neumyjou, takže když saháte po nich na kliku, je to jako ho chytit za péro.
      V Kaufu plno ohrožených skupin (senioři a obézní) kteří se hrabou v regálech holýma rukama.
      Das ganze tschechische volk ist eine … doplňte si sami.
      Posledním ejakulátem moudré vlády jsou dvojité roušky a respirátory FFP2 a výše, vše samozřejmě z Číny dodané offshore s.r.óčky založenými loni či letos.
      Očkování, trasování, ochranna ohrožených skupin na to sere pes i PES, likvidace malých i velkých obchodů i podnikatelů úplně zbytečná, když mohou jet továrny, MHD a hypermarkety.
      Na těch horách se lidi shlukují, ačkoliv lanovky a vleky nejezdí, akorát se musí otužovat u okýnek.
      Když zamrzly rybníky, tak tam taky bylo plno.
      Zato zimáky kde se to dá regulovat jsou zavřené.
      Kromě těch, kde se mastí extraliga a 1.liga, aby bylo v TV co vysílat.
      Prostě chaos a bordel, děcka zralé tak na opakování ročníku, světlo na konci tunelu nevidno a spejbl Blatný bude zpřísňovat něco, co nefunguje.
      Ale tady se bude nadávat na opozici a házet odpovědnost na hejtmany a kumulativně bilionová sekyra je prý v poho…
      No nic, bude hůř!