14 Pro

IV. kolo vyjednávání o KS

Další pondělí a náročný vyjednávací den je za námi.. Na něčem jsme se již shodli, na něčem stále nikoliv, ale tak už to při obdobných jednáních leckdy bývá.. 🙂 Zápis je k dispozici na tradičním místě, a stručný přehled viz níže:

9 komentářů: „IV. kolo vyjednávání o KS

1. Tak podle navrhu vedeni firmy v bode 2 a predevsim v bode cislo 7 to skoro vypada ze pristi rok se bude propoustet

2. Cafeterie až za dva roky ?A to se neví co bude příští rok chceme peníze teď do kolektivky.Sliby chyby o tom mluvili už minule.

3. Nabidnout zamestnanci jinou prac.pozici pri ztrate zdrav.zpusobilosti je snad ukotveno v zakoniku prace ne?

4. Cafeterie?? To už tu zkoušeli dva roky nazpět… Mě zajímají peníze, které uvidím ve výplatě, tak asi jako každého. Bonus za podepsání na 2 roky by mohl být vyšší, aspoň ten druhý rok. Nárůst pro rok 2021 je dobrý, pro rok 2022 je to bída, ale je fakt, že nevím, co se skrývá, pod pojmem stropu ohledně výroby, ale třeba příště se to dozví člověk, jak by se věci mohly odvíjet.

1. Strop ohledně výroby znamená to, že pokud daného čísla dosáhneme dříve jak za dva roky, tak se ihned začíná znovu vyjednávat o mzdové části, a nečeká se až skončí ona dvouletá platnost..