10 Lis

Listopadové přesčasy

ČMKOS navrhovalo na pondělí 16.11. vyhlásit v ČR „pracovní volno“ ( pro všechny mimo kritickou infrastrukturu ) což bohužel pár dní nazpět vládou neprošlo, ministr zdravotnictví místo toho doporučuje vzít si den dovolené, a takto prodloužený víkend raději trávit mimo velká města.. Do toho se chystá další a další prodlužování nouzového stavu, a to vše za údajným účelem zpomalení epidemie COVID-19…..

No, pokud vás již výše uvedené zprávy „nebaví“, a ještě jste neslyšeli dnešní upgrade výroby, tak zpozorněte! 🙂 I u nás totiž dochází k dílčímu „omezení“, jelikož v úterý 17.11. nepojedou původně plánované 2 výrobní přesčasové směny, ale jen jedna- ta ranní! A místo té avizované odpolední, je v plánu výroba v sobotu 28.11. na ranní..

Viz firemní oznam na plusku níže, který nějakou náhodou vyšel ještě dříve, než nás o této změně vůbec hodlali informovat.. 🙁

2 komentáře: „Listopadové přesčasy

1. nato ženam sloučili některe pozice a my teďkom bohužel nestihame a nikdo to neřeši deto vidět i kolik aut je odstaveno na opravy opravdu rychlost linky 64 aut za hodinu je mazec chapu že chtěji dohnat tu stratu těch přibližne 1200 aut ale takto to nejde i glovis vozy tak na posledni kus někde i -5 než přijede lide stakovou začnou odpadavat a bude pruser

2. Myslíte jsi, že je lepé placená směna 17.11. nebo 28.11.? Já jsi myslím, že toho 17 listopadu.