16 Zář

Příští týden opět bez noční

Z důvodu problémů v logistice, kdy se nedaří včas dodávat potřebné díly do našeho závodu, vyhlásila dnes Společnost ve dnech 21.09- 25.09.2020 ( celý příští týden ) dílčí omezení výroby. Zaměstnanci z „B“ směny, kterých se to tentokráte týká, budou doma tzv. na 80-ti procentech jejich průměrné mzdy..

Převodovkárna pak jede i nadále dle svého individuálního režimu.

Je nasnadě, že výpadek výroby se bude muset někdy dohnat, a proto firma patrně zavede mimořádné směny o vybraných sobotách či podzimních státních svátcích..

11 komentářů: „Příští týden opět bez noční

1. Doufám, že ty přesčasy se týkají směny B, když se budou týden válet doma. Co se týká přesčasů o sobotách a podzimních svátcích, tak někomu 1 den volna na odpočinek nestačí. Třeba mně. Všude říkají, že je to dobrovolné, hlavně že team leadeři přijdou za tebou i desetkrát. Nestačí jim říct jednou: Ne. Peníze jsou důležité ale pro mě třeba ne tak, že budu v práci jak nějaký workoholik. Chtělo by to nějakou vyváženost mezi soukromím a prací.

1. ja jsem chtěl dělat noční přesčasy a zase NIC sakra! hlavně že se mě furt ptají jestli nechci zustat

2. Proč raději nezastaví výrobu na dva dny? Takhle se každý večer všechno uklízí a ráno opět zase všechen vercajk a ostatní klamora vydávat ven. Kdo tohle vymysli je opravdu hlava pomazána.jsem zvědavý jak budete opět lidi nahanet ve svátky do práce na všechny tři směny. Když za 80%bude doma pouze jedna směna a vyzerou to všichni. A jak k tomu přijdou ti co nehledě na odstávky a přerušení výroby stejně půjdou do práce protože je vždy nějaká kampaň nebo se vymysli něco jiného. Vím že tady se hraje na solidaritu protože jsme přece jedna velká familie. Ale i to už dávno není pravda.

1. Konečně my jsme to vyhráli minule jak jela jenom ranní směna B a ostatní směny seděli doma tak teď spocneme my.