10 Dub

Výplatnice error

O všem víme, vše se již řeší, nemusíte nás již tedy dále zasypávat dotazy na stejné téma.. 🙂 Věc se má tak, že asi cca sto zaměstnancům nebyla navedena zvýšená základní mzda. Stalo se tak díky tomu, že nebyly včas na mzdovou účtárnu předány podepsané dodatky- chyba se tedy stala někde na ose GL-mzdovka. Vedení nyní šetří, kde po cestě došlo k pochybení, a poté budou dotyční vyzváni k férové omluvě. Chybějící navýšení pak bude dorovnáno ve výplatě následující!!! Extra platbu ještě tento měsíc, kvůli insolvencím a exekucím některých kolegů, uskutečnit bohužel nelze.

Určitě v tom nehledejte nějaké konspirační teorie, všechno to bylo šité horkou jehlou na poslední chvíli a stalo se, bohužel. Všichni jsme přeci jenom lidi! Hlavní je, že o ty peníze tak jako tak nikdo z dotyčných nepřijde! 🙂 Ještě prověříme i možnost zpětně opravených výplatnic, takže uvidíme.