14 Bře

Pravidelné jednání

Dnes proběhlo další pravidelné jednání se zaměstnavatelem, na kterém se řešilo převážně vyhrožování zaměstnancům, jenž se neúčastní “dobrovolné” sobotní odpolední směny.. S trochou nadsázky řečeno, nic takového se de facto neděje a naopak jsme to MY “zlí” odboráři, kteří údajně upíráme zaměstnancům právo trávit krásné sobotní odpoledne v areálu HMMC.. 🙁 Zástupci Společnosti se při tomto tvrzení opírají o příspěvky ze sociálních sítí.. Ty, ve kterých se popisují různé “přesvědčovací praktiky” se jim však z nějakých důvodů samozřejmě nezobrazují.. 🙂 Více počteníčka z dnešního dne naleznete v zápise.

22 komentářů: „Pravidelné jednání

1. Pro Haluzaka 😀 😀 😀

Kamaráde či kamarádko … tady mluvíš o očekávání, o změně, zastání apod ??? Ten kdo chce cokoli řešit či zjistit se může obrátit na kohokoli z výboru i důvěrníku 🙂 To že se ti stala křivda ze strany zaměstnavatele ale nejsi schopný se ozvat pod svým jménem aby se to dalo řešit spíš vypovídá jen o tom že nechceš nic řešit a meleš na prázdno 🙂 Tvrdit že se ti něco stalo ale bát se to řešit ? 😀 😀 Přestaň nás tu bavit prosím tě !!!!!!

Já osobně bych tu zavedl pravidlo že anonymní komentáře se nebudou ani zveřejňovat jelikož pokud má někdo nějaký názor ať si za ním stojí !!!!! Takových hrdinu za klávesnici už tu máme dost 😀 😀 😀

2. Kazdy kmenovy povinne do odbory rozdavejte prihlasky nuťte lidi podepsat kdyz umi podepsat sobotu podepisou i prohlasku

1. co vím tak třeba na finalce podepsali jako první odboráři tak
      koho chcete nutit , já sám nejdu na sobotu a přijdu o povýšení doufám že to aspoň za to bude stát

1. Oni ti odborari treba maji zeny na materske a penize potrebuji,bez ohledu na presvedceni. A propo,sama ,,akce nechodte na sobotu,, nebyla primo podporujici odbory k vyjednavani kolektivky ale k uvedomeni si,ze mas vikend travit jak chces. Ze prijdes o povyseni je pouze tvoje tupost,promin.

2. Zapni mozek! Nekteri maji zeny na materske,proto potrebuji kazdou korunu. Cele tohle dle slov predsedy bylo mysleno tak, ze kazdy muze travit pracovni sobotu jak chce a ne podporou pro kolekt. vyjednavani. Od toho si preci clenem odboru,no ne?

3. Svoji funkci jsi dostal v řádných volbách a to nikdo nezpochybňuje.Ale zkus si vzpomenout jaké to bylo s Tebou a teď se vzi do role těch sikanovanych operátorů kteří čekali na zastání a ono nepřišlo.Ta počáteční euforie už asi opadla a vse se vrátí do starých kolejí kdy v odborech zůstane pár lidí protože už nemají žádnou motivaci.Jestli Té můžu požádat za Ty lidí kteří ještě doufají že to bude lepší a věř tomu že patřím mezi ně zkus že své pozice něco s tímhle co se tu děje udělat.To je pro lidi motivující když vidí že za nimi někdo stojí a potom má smysl bojovat.Je velká chyba že o tom všem už dávno neví korejské vedení.Nevěřím tomu že oni by dopustili pošpinění jejich značky.A to co se tady děje by určitě řešili jinak

1. Tak vem ty co v něco tzv. doufají, stavte se za mnou do “výklenku”, nebo se domluvíme rovnou někde na pivo, a zkusíme vyřešit konkrétní problém konkrétního člověka.. Systémově ( hromadně ) však vše HNED ZMĚNIT NELZE!!!

4. Stači bubu a ovečky poslušně mečííííííííííí a vedení se směje že to opět dokázali. Možná by bylo dobré i zavést flexikonto věřím že i to by ovečky odsouhlasily (nemyslím tím odbory) ale lidi z linek.

5. Je právě smutné to že jsem do odboru vstoupil a přivedl i nové lidi aniž bych čekal nějakou odměnu na kterou lakate lidí.A právě Ti lidé se mě ptají a ne Tebe předsedo jaký to mělo smysl když jsou teď buzerovani a je jim vyhrožováno vsemi moznymi způsoby. Jo něco vyhlásit a čekat co se bude dít.A až budou lidi opravdu zahnání do kouta tak oni Ty odbory určitě podpoří.Zlatá slova zrak mi plané.Byla to asi vidina teplého mistecká a čert vem ostatní.

1. Nemyslíš, že to, co se teď děje, je z nějakého důvodu? Zkus přemýšlet.. S tím “teplým místečkem” si to teda pěkně posr…. Mile rád Ti jej nabídnu, jen se musíš prvně odtajnit ať vím, na koho to vlastně mám “přepsat”..! Znova, znova, znova a ještě jednou znova se budu opakovat, bo zjevně to stále někteří né a né pochopit, pokud má někdo konkrétní problém, nechť se na mě obrátí a já se mu pokusím pomoci! Ale řešit anonymní podněty z kyberprostoru, sorry, to nemůže dopadnout nijak!!!! Tohle nikam nevede.. 🙁 A myslet si, že všechno půjde hned jako mávnutím kouzelného proutku, to patří spíše do říše pohádek, bohužel..

6. Tak vidím že cenzura funguje i na straně odboru a že nemáte rádi kritiku.Já sám si už najdu cestu jak dát vědět lidem co si o tom někteří myslíme.Už teď je mi Vás líto a obzvlášť těm co Vám věřili.A Ty příspěvky které jste mi nezveřejnili si strčte za klobouk.

1. Žádná neexistuje, jen člověk nedělá celé hodiny pouze to, že ihned schvaluje příspěvky anonymním mudrlantům..! Zdravá adresná kritika od reálného člověka je vítána, na sdělení do větru od anonymů už nebudu vícero reagovat. Pokud máš vážně nějaký problém, zavolej či napiš mail, ale nehaň tu odbory, ve kterých dost možná třeba ani nejsi!!!

7. Nechtělo by to spíš omluvu všem vydiranym operátorům?Že někdo se nikoho nezastane?Za bývalého vedení odboru se to alespoň schválilo bez větších vyhrožování.Ano též se to dělo ale nebylo ta až v takové míře jako nyní.Lidé do odboru vstupovali protože si mysleli že se něco změní a změnil se akorát předseda a bída s práce pro ostatní zůstává.Tady už končí veškerá síla v těchto odborech nadále zůstávat.Raději podepíší také a doporučím to i lidem které jsem přemluvil ať vstoupí.Tak alespoň budou vědět že jsou v tom stejně sami.Je to bída .Jak může člověk zradit člověka.

1. Nemyslíš si, že třeba za bývalého vedení odborů věděl pentagon, že odbory nejsou žádná hrozba a právě teď vidí že, odbory mají našlápnuto a mají z nich respekt? Že by se teď hnalo vše do extrému, právě kvůli strachu že, odbory sílí a mají obavy. Ono se to dá všechno pozorovat z vícero úhlů, nevím kdo tě najednou takhle zlomil, ale přeci odbory jsme všichni… Ne jen předseda a jeho kolegové, kteří nás vedou pokud možno do lepší budoucnosti.
      Nejhorší je to, že pokud nás prostě bude tak málo v odborech a ostatní se snaží držet ale hned co naběhne vedení udělá bu bu bu tak se spousta lidí stáhne. A tady je ten problém.
      Jsi šikovný, že jsi sehnal lidi ale chce jich to více…
      U nás to funguje tak, že jakmile někoho znás kvůli této sobotě nepovýší, tak v ten moment pokud ten dotyčný ztratí motivaci a na soboty již chodit nebude, tak jdeme sním!!! Podpoříme ho, to co si dovoluje vedení totiž již nelze nadále tolerovat…

8. V sekci “soubory ke stažení” nyní naleznete mou omluvu třem vedoucím pracovníkům za to, že jsem včera nezabránil uvedení jejich jmen do zápisu..

9. Tak pánové a dámy.Vážení hraci.Spíš pro některé by se dalo spíš napsat sraci.Sobota je dobrovolné obsažena a n nezbývá než ještě podepsat to co nám vedení predhodilo jako psovi kost.Samozřejmě opět dobrovolně.Tak jak jsme si někteří mysleli že se starým vedením odboru zmizí i staré praktiky vedení tak toto vědění nám to opet pěkně natrelo a novému vedení odboru asi moc prostoru pro vyjednavani už nedají.Někteří lidé vstoupili s vidinou lepších zítřků ale myslím si že teď utečou i Ti skalní příznivci.Teď už je vlastně po tomto fiasku už není do odboru na co nalákat.Takový paušál a některé poukázky nám hladové krky nenakrmi.A vlastně některé věci co jsme dělali o víkendech tak na ty můžeme zapomenout protože odteď už je vlastně každá sobota co nám určí už předem obsažena na to už mají osvědčené praktiky.Tak pánové a dámy na žádné víkendy si už nic neplánuje protože teď už budete pořád v práci.Zákazník ceka

10. Je to pěkný podraz od vedení
    Loni říkaly, že pokud odchodí všechny svoje soboty má nárok na OP3
    A dnes pokud nepůjdeš na sobotní přesčas 18.3.2017 a podotýkám po NOČNÍ
    TAK SE MŮŽE STÁT ŽE TO NEBUDEŠ MÍT……….
    PODKOPÁVÁ SI VEDENÍ SAMO NOHY
    Vzkaz pro vedení dělejte jak ……… vám se to vrátí a špatně……

11. Je to hnus co si GL dovolují a přitom se jedná i o jejích peníze a přidání platu. Vedení se jen vymlouvá že o ničem neví a přitom jsou to jejich praktiky mají strach o svoje korytka hlavně Ti co jsou ve vedení Assy.