5 komentářů: „V KII už znají verdikt zprostředkovatele!!!

1. Připadá mi že někteří lidi u nás by chtěli minimální mzdu a výplatu si vylepšovat jen přesčasama, takové firma potřebuje 🙂

1. To mas jednoduchy,tam je velka vetsina v odborech,tim padem jsou v ohodne lepsi pozici.Navic spousta z nich pochazi az z vychodniho slovenska( kde je velka nezamestnanost) a musi byt v Ziline ubytovani.Paradoxne je i tohle jedna z velkych motivaci mit vic ,,ecek,, Sve rodiny nevidi tak casto….Takova mala maplast,by mel byt prave supr plat….A hlavne,Slovaci si nikdy nenechali a nenechaji srat na hlavy!!!!

2. Proč by měla kia která patří pod hyundai přidat svým zaměstnancům víc peněz než samotný hyundai? Naše vedení by se mělo nad sebou zamyslet

1. Je to vysmech!!Timple tempem se prumerove dostaneme platem jinych automobilek cca za 20 let…Ale i to jen mozna.Jsme mala zeme v ktere je nejvetsi sit.Platy a v autobazarech pretocene bourane vraky.Bohuzel jsme timto znami ve vetsine zemich EU.Ti jen krouti hlavami.