8 Bře

VOLNÉ VÍKENDY SI NEMUSÍŠ ZAJIŠŤOVAT, TY VOLNÉ PŘECI MÁŠ!!!

A nevěřte zvěstem o zaplněnosti na odpolední 18.03., věřte především sami sobě.. Mluvte spolu, podporujte se, pomáhejte si, protože VY jste MY- ODBORY!!! Pamatujte, máte možnost volby a nikdo vás nemůže k ničemu nutit!!! A ten kdo tak činí, je obyčejný ubožák, jenž je dost možná ještě více vystrašený jak vy, jelikož se sám bojí o své „teplé místečko“.. SPOLU DOHROMADY JSME VŠAK SILNĚJŠÍ!!!

3 komentáře: „VOLNÉ VÍKENDY SI NEMUSÍŠ ZAJIŠŤOVAT, TY VOLNÉ PŘECI MÁŠ!!!

1. Tak na druhou stránku každý kdo tu nějaký čas robí tak ty jejich praktiky zná a ví že ho nemůžou nutit. Ale tuhle formu jsem tady ještě nezažil jen to vypovida o tom že se jim seklo víc lidi než čekali …. Což je stejně škoda že ne víc 😀 😀

2. Přesně tyhle důvody by se měli sepsat v nějaké formě na papír, vytisknout a předat před bránou, co nejvíce lidem. Tím se zaručí, že se informace dostanou k co nejvíce lidem.