6 Bře

4. kolo vyjednávání o KS

Dnes proběhly 3 hodiny vyjednávání nesoucí se v dosti bojovém duchu. Hned na začátku jsme zástupce Společnosti varovali, že pokud budou pokračovat v některých nemravných praktikách, může to obrovským způsobem ovlivnit další kola jednání, která za jistých okolností nemusí již ani proběhnout. Zápis naleznete tradičně v zaheslované sekci.

9 komentářů: „4. kolo vyjednávání o KS

1. Na Svarovne dnes GL obchazel agenturni zamestnance a oznamoval ze 18.3. Proste do prace pujdou, ze to ma povolene z vrchu,nam to proste naridit!tak jako kde jsme?! uz jsou s toho taky pekne pokakani,ze pujdou na koberecek,proc maji tak malo lidi na sobote!!!tak vymysleji takove praktiky!

1. Nařídit Ti přesčas na tu sobotu Tvůj GL nemůže, i kdyby mu to povolil sám prezident!!! A pokud by mě někdo takto uboze vydíral, tak bych už JUST nešel, a to ani na ty další..

2. Za ty roky pořad stejná pisnička stači když mu řekneš že si budeš přes odbory stěžovat u vedení že tě nutí a přestane…nic složitého za branou to je pořad obyčejný člověk jenom v práci si hrajou na bohy

3. počkejte si na něj za bránou a tam mu vysvětlete že se takhle může chovat max doma pokud mu to strpí ženuška 🙂 což pochybují …. takhle by zamnou přišel jednou na linku a musel by dodělávat procesy jelikož bych se půl hodiny válel na zemi smíchy …. ještě že já měl vždy normalního grupaka !!!!! Ikdyž taky jsme je dostali do fajné pozice ale kdyby si uvědomili že kdyby i oni se semkli tak jim nikdo neudělá nic …. přece jen jde i o jejich prachy …. Slyšel jsem že na A směně už chodily na koberečky, a na C na některých linkach už se snižují GL i k vyhrožování že lidi nepovýší nebo nenavedou do kmene 😀 ubožáci …. za měsic doufám se jim na to vysere víc lidi !!!!!

4. NEBOJTE SE TOHO NIKDO VAM NIC NEMUZE UDELAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      PODPORTE SAMI SEBE…..
      REKNETE DOST……
      PODPORTE ODBORY

2. Takze nepujdu 18.3. Naridi mi prescas jindy to je masakr hlavne dobrovolne soboty je to maras a hranici to z vydiranim lidi nechodte nebojte se a vstupte do odboru

3. S něma se nedomluvíte … neustále melou ty samé hovna … lidi buď te rozumní a pojď te stávkovat 😀 😀 😀 uvidíte jak hned přídají a pro milovníky sobot se objeví i mnoho dalších sobotních přesčasu jelikož by chtěli dohnat to co se zameškalo.