2 Bře

Klobouček důle před odboráři v KII

Mnozí určitě sledujete aktuální dění v našem sesterském závodě v Žilině- v pěti kolech kolektivního vyjednávání se nedohodli, proto je nyní čeká řízení před zprostředkovatelem. Na včerejší den byl v areálu firmy naplánován cca 10-ti minutový happening, aby zaměstnanci dali vedení firmy jasně najevo ochotu bojovat za své adekvátní mzdy. Jak bylo z reakce firemního deníku KIA express patrné, toto jim nebylo moc po vůli, a proto se ještě před tímto dnem snížili k jednání, které nemá v demokratické společnosti a 21. století co dělat!

Naštěstí se této ubohosti naši kolegové nezalekli, ba naopak- a tak se včera v masivním počtu skutečně sešli aby vrchnosti ukázali, že to tentokráte myslí opravdu vážně.

A CO VY V HMMC, JSTE TAKÉ PŘIPRAVENI SE PŘIHLÁSIT O ADEKVÁTNÍ NAVÝŠENÍ MEZD ?!

5 komentářů: „Klobouček důle před odboráři v KII

1. Slováci mají asi více rozumu a koule na svém místě. Jsem zvědav, kolik lidí od nás ztratí koule, když příjde na lámáni chleba. Plnou hubu řečí má každý, ale koule nakonec skoro nikdo…

2. Chtěl bych se zeptat za sebe a kolegy co chcem pracovat, z linky na assy. zda bychom přišli na 16 h. směnu a zda by byl bonus x2 a třeba i něco navíc ?

3. Jj,Slovaci meli vzdycky vetsi ,,koule,, ti se nikdy s nicim nesraly a neserou!!!!!
    Klobouk dolu a vy-my v hmmc bychom meli vytahnout hlavy z pisku a neco konecne delat!!!
    Ne jen plkat a po podpisu neadekvatni KS delat ramena a stezovat si.Vse je jen a jen na nas!!!!A je nas hooodne to vite sami nejlip.
    Kazdy kdo si precte tento koment by si to sam za sebe mel prebrat a opravdu se zamyslet a nenechavat to bezohledne na druhych cekat co bude a jen si v klidku proplouvat!!!!!
    Ja jsem sve za sebe rekl, tudiz se odporoucim a preji Vsem hezky den a odborarum pevne nervy,hodne stesti,drzim palce.Nedejte se,lidi se snad brzy vzpamatuji a potpori Vas taky!!!!

4. Lidi v hmmc jsou priposrani…a jestli to bude jak minule ze nekteri odborari byli pri podepisovani dodatku mezi prvnimi kteri podepisovali tak to vidim blede.