28 Úno

Kdy jindy když nééé teď..

— VÝZVA K NEÚČASTI NA SOBOTNÍ ODPOLEDNÍ PŘESČASOVÉ SMĚNĚ DNE 18.03.2017 —

.. dejte vedení naší Společnosti slušný, ale jasný vzkaz o tom, že chcete býti adekvátně ohodnoceni za klasický pracovní týden a víkendy trávit s rodinou, přáteli apod. !!!

PODPOŘ TAK ODBORY VE VYJEDNÁVÁNÍ O KS, PODPOŘ PŘEDEVŠÍM SEBE !!!

19 komentářů: „Kdy jindy když nééé teď..

1. Taky podporuju!!!!a new koment v komentu ohledne kii.
    At si ho prectou hlavne ti ,,vahani,, jit-neji….Jednoznacne NEJIT.Je to to nejmensi cim muzete podporit!!!Na nad cim premyslite?!?!!!!!

1. Pánové z vedení odboru.Chtělo by to asi trochu chodit mezi lidi a přesvědčit je o smyslu odborové organizace.Hodně lidí totiž o tom jak to funguje vůbec neví a myslí si že za jejich příspěvky asi pořadate nějaké vylety.Někteří neodborari toto šíři tak se pak není co divit že lidé vahaji,jestli vstoupit a platit.Smutné je že většina vysranku se jenom veze ale pořád o tom mluví ,ze jsou zvědaví jak to dopadne a kolik dostanou pridano.Asi by se divili kdyby odboráři mohli vyjednávat jen za své členy a pak by breceli jak to že máte víc jak ostatní.Chtělo by to trochu se zamyslet a nebýt vysrani o těch pár korun na příspěvek když se Vám to může mnohonásobně vrátit.

2. Jak čtu ty komentáře, přesně tak, než podepsat Sobotu, raději podepsat přihlášku do odboru, čím více nás v odborech bude, tím má vedení menší šanci s námi manipulovat,a odbory můžou konečně prosadit nějaké plány a hlavně vybojovat pořádné navýšení platů

3. Myslím že můžu mluvit za všechny z TRIM1 C, už nám obcházeli a nulová podpora 🙂 ale neboj te teď příjdou dodatky 😀 😀 😀

4. A neposlouchejte GL jen lzou protoze prijdou o premie nepodepujte sobotu zadnych 80% to nepodepsalo jak Vam GL cpou

1. Je to dobrá taktika dobře zaplacenych GL.Budou Vám tvrdit že už mají většinu a že to ovlivní Vaše hodnocení.Ale uvědomte si že každý GL má svoje lidi které zaplatí a Vy vždy ostrouhate.Je důležité dostat prachy do základu a nenechat se vydírat.Říká se že sobotu stejně rozjedou za každou cenu že odstaví prevodovkarnu a lidi bude dost.Ale chudák zákazník brzy pozná kvalitu vozu málo zaskolenych lidí.GL budou zkoušet všelijaké taktiky které už mají nacvyceny z jiných oblíbených sobot ale přitom někteří si mnou ruce a tajné fandí odborům aby prosadily větší peníze a oni nakonec dostanou nejvíc protože mají zaslouženě vysoké základy.Je mi líto lidí kteří zůstávají dokonce z noční na ranní směny a kde je nějaký odpočinek?A co bezpečnost?Je na čase probudit se a vstupovat do odboru a podporovat jejich kroky,ale smutné je že někteří kvůli 200kcse pořád vezou.

1. Je smutné,že firma která se všude prezentuje nejvyšší kvalitou a produktivitou práce kterou odvedou na zrychlených linkách operatori když dojde na navýšení platů tak se budou hádat o každou korunu.Hlavně že o přestávkách v rest zónách na televizích pěkně ukazují jak jsou dobří sousedé,všude se sází stromky ,daruji se auta různým organizacím.Proč ne ale i toto všechno jde z práce operátorů protože bez nich by nebylo nic.Arogantní české vedení by si mělo uvědomit kdo je vlastně živí svým potem.Před nedávnem bylo řečeno jen ať si jdou prodávat za pár tisíc třeba do Lidlu ale i tam si uvědomili že bez pracujících lidí to nejde.A porovnejte si pánové Havline,Vaclavinku a Vánku tento plat nyní s oblíbeným operatorem2.Pořád mluvíte kolik je u nás průměrná mzda.Jo kdyby taková byla ale pouze u operátorů a za povinné směny a ne s oblíbenými sobotami.Pro Vás existují pouze GL a zbytek je pro Vás pouze stádo ovcí a Vy české vedení jste toho stáda pasacci a GL máte jako nahaneci psi.

2. Jo a ještě malá věc k zamyšlení.Pánové GL kteří mají opravdu zajímavá původní povolání a je ji m jasné že oni by se už těžko vlastníma rukama uživili.Ať je to tesař,závozník apod.Tyhle peníze by už nikde nedostali a když už tak by za to museli odvézt kus práce a ne se jenom procházet důležité po hale a chodit pravidelně na cigaretu.Pořád samé porady s obcerstvenim a obědy s vedením kde se kují různé triky .na operatory.

5. Lidi nebudte hloupy a nechodte aspon na sobotu odpoledni je treba konecne zatlacit na vedeni jestli ta sobota bude tak pak se odbory muzou snazit jak chcou a bude to zbytecne misto podepsani sobotu radsi podepiste prihlasku do odboru

6. Vyplaseny Ctirad už obíhá haly aby zjistil co se děje. Lidi jen tak dál, aspoň jednou se všichni semkneme a tu sobotu jim neposkladejme

7. Konečně nějaká akce, ale proč jenom odpolední? Když už tak celou sobotu. A ti co ještě nepodepsali, tak už ani tuto sobotu.
    A když lidi nepůjdou a sobota 18.3. se zruší, tak zvednout požadavek na 10% do základu, to bude adekvátní odpověď arogantnímu jednání CV. Když lidi půjdou, tak to ať rovnou rozdá CV dodatky a jedeme dál jako poslední roky. Bratia z Kie se nám pak můžou vysmát, co jsme to za debily.

8. Skvělé, konečně, hlavně aď se o tom dozví co možná nejvíce lidí – plakáty vylepit všude kam jen to jde!

9. jsem velice zvjedav na ty ovečky a škrabky jak to budou bojkotovat. Jen umí natahovat ruce a podpořít to neznají.