27 Úno

Nábor důvěrníků

Jak již bylo avizováno v průběhu voleb do ZO, potřebujeme doplnit chybějící a strašně důležitý článek, abychom zajistili maximální informovanost napříč podnikem. A co, že práce takového důvěrníka vlastně obnáší? Kromě oficiálních informací bychom Ti zasílali na email i zprávy neoficiální- ty, které nelze sice nikde uveřejnit, ale mohou se následně díky Tvému přičinění šířit ústně. Rovněž Ti budou zasílány citlivější informace o fungování ZO apod.. Do budoucna bychom pak rádi zorganizovali i nějaké školení a zavedli symbolickou odměnu pro ty, jenž se rozhodli aktivně podpořit chod odborů. Povinností předsedy bude také prioritně těmto lidem odepisovat, volat, zvedat telefony. Prostě jde o vojáky v první linii! Pokud máš zájem, pošli na odboryhmmc@email.cz svou emailovou adresu, jenž bychom mohli spolu s Tvým jménem a pracovištěm uveřejnit na odborovém webu ( aby lidé věděli, na koho se jako první mohou s žádostí o informace obrátit ). Ideální stav je mít na každém pracovišti a směně jednoho takového člověka! 🙂