23 Led

Již zítra a pozítří..

Quality-alert-symbol

V úterý a středu budete moci svými hlasy ovlivnit fungování a směřování odborové organizace na další čtyři léta. Využijte tuto možnost, jedná se především o vaše pracovní podmínky a výplaty!!! Odbory jste především VY- naši členové, tudíž nebuďte lhostejní k tomu, kdo bude vaši prodlouženou rukou.. Ať už budete volit toho či onoho, hlavně dorazte, a přitom přiberte i další naše členy, jenž by na svou „povinnost“ náhodou pozapomněli.

2 komentáře: „Již zítra a pozítří..

1. Nerozumim tomu proc se volby opakuji. To ze neprisla nadpolovicni vetsina prece nijak nesouvisi s vysledkem voleb. Termin voleb byl znam, nikdo nikomu nebranil se k volbam dostavit. Proc se tedy volby opakuji? Nevyhral snad ten spravny kandidat?

1. Absolutně vůbec nebyly podle pravidel, to je ten HLAVNÍ a jediný důvod..! Ten zbytek jsou pouze spekulace..