6 komentářů: „Představení jednotlivých kandidátů

1. Pokud odbory nebudou mít podporu nás operátoru tak je jedno kdo tam bude sedět jestli Kuchař nebo Fupšo.

2. Připomíná mi to hon na čarodejnice. Je to trapné. Škoda, že místní inkvizitoři nenapíšou co dělali v odborech ostatní, když předseda podle jejich slov nepracoval. Můžou si s Kuchařem směle podat ruku. No však jen ať vyhraje ten Fupšo. Já už se těším na to jak zas budete kolektivně vyjednávat. Začnete u zvýšení platu 30% a nakonec skončíte na necelých 2 procentech. Akorát nevím na koho se budete vymlouvat když tam Kuchař už nebude 🙂

3. Tak jsem si precetl i prohlaseni pana Kuchare a koukam, ze nema zadne predstavy, podle meho nazoru to vypada, ze chce delat to co delal dodnes, tj. hov** a mit plat za nic. Takze lidi apeluji na Vas zdravy rozum a prosim volte srdcem a rozvahou a ne podle zvyku, jelikoz prohlaseni pana Fupsa a dalsich kolegu dava smysl, ale prohlaseni pana Kuchare je opet jen hromadka textu a kecu a myslim ze i on by se konecne mel i zamyslet a vybodnout se nato. At radeji prijde k nam na assembly na A smenu kde je stale malo lidi a my ho aspon naucime pekne makat 🙂

1. Hmmm, hodnotny nazor opravdu.Horši to být už jistě nemúže! Kuchař si v letě v uvolnění leží misto prace na koupaku ve Frenu a ty mu tam chodíš mazat záda což?! Asi nejenom to.:-))))))))))))))))))))))))))))))