26 Lis

Motivace bez legrace :-)

Jak jednou někdo řekl- jedinou motivací, proč zůstat v práci déle něž člověk musí, jsou peníze. A tak firma přišla s docela překvapivým tahem, jak do konce tohoto roku zaměstnance více ( ve vztahu k přesčasové práci ) motivovat..

Jen je potřeba asi doupřesnit, že co se víkendového příplatku týče, tak jde o jeho dočasné zvýšení z 600-ti na 1.000Kč, tj. mimořádně +400Kč do konce tohoto roku..

5 komentářů: „Motivace bez legrace :-)

1. Ne v MCZ-OS jsou kujoni dali tam podmínku dle stavu zasoby linky do HMMC stav nouze. Takže Team Leadr co mu chybí lidi na směnu má smůlu. Buď věštěcká koule nebo přemluvit lidi svým šarmem a ne finačním ohodnocením 🙂 Ale v Mobisu jsou celkově pěkně vypečení na rozlučku před svátky dali směně C v neděli 20.12 extra směnu odpolední a hned na druhý den ranní. Takže pro Ostravaky a ostatní co dojížděj 3-4 hod. (podle toho jak kdo to má daleko) spánku a alou zpátky :_(