19 Říj

Volby na post předsedy VZO

Od dnešní osmé hodiny ranní, až do středeční desáté hodiny večerní, má právo a de facto i povinnost, každý náš člen zvolit předsedu VZO na následující čtyři roky.. Poprvé v historii tak lze učinit i online formou, a to výhradně skrze naši mobilní aplikaci! A to klidně z pohodlí svého gauče doma, či „telefonní budky“ když vás zrovna na pracovišti vystřídá nadřízený.. :-))) Prostě už nevíme, jak více vám to ještě usnadnit! A byť ve středu bude možnost provést volbu i osobně na personální vrátnici ( v časech 05:15- 06:30, 13:00- 14:45 a 21:00- 22:00 hod ), tak důrazně nabádáme právě k oné bezkontaktní volbě, a to i s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci..

A pamatujte na jednoduchou rovnici: nebude-li se těchto voleb účastnit toliko potřebná nadpoloviční většina našich členů = nebude statutár ( předseda ) = nadcházející kolektivní vyjednávání v pr….

Z důvodu ověření totožnosti musíte ( mimo jiné ) znát i číslo svého členského průkazu OS KOVO. To najdete na čelní straně pod čárovým kódem. Dané číslo jde případně dohledat i online na adrese ZDE . Tam zadejte svůj email jenž jste uvedli na odborové přihlášce, a pokud si již nepamatujete heslo, tak si jej nechte na daný email znovu zaslat. Po přihlášení klikněte na „můj účet“, poté na „moje karta“ a tam se vám již zobrazí..

Android
iOS