17 Zář

Pravidelné jednání

Dnes proběhlo pravidelné jednání s vedením Společnosti, a opět to mělo úroveň nevalnou.. 🙁 S nadsázkou řečeno, jsme se kupříkladu dozvěděli, že:

• ony jednorázové roušky spasí svět a nebýt jich, tak už v podniku máme tisíce nakažených. A to není sranda, oni tomu vážně věří..
  • všechny přesčasy, jenž jsou plánovány na týdny až měsíce dopředu, viz poslední dobou kupříkladu lisovna / převodovkárna, tak jsou vyloženě na bázi dobrovolnosti
  • nikdy se nenechali inspirovat našimi kroky / nápady ( my máme mobilní aplikaci / oni také, my rozdáváme piva na vrátnici / oni birelly, my půjčujeme permice na FCB / oni losují ty na HC Třinec, my dáme dohromady důvěrníky / oni zástupce zaměstnanců, my doporučíme posilovat imunitu zaměstnanců / oni dají vitamínový balíček, a plno X dalších věcí.. ) . Ale samozřejmě, že tradičně jde jen o VELKOU shodu náhod..!  A teď tu o karkulce prosím.. 😀
  • nechtějí nám dát požadovaná data, u všeho chtějí být, a vše si de facto ohlídat, ať čirou náhodou na něco nepřijdeme- v jejich žargónu se tomu nyní prý říká součinnost. Avšak jen na to, co se zrovna hodí jim..! 🙁

Někdy máme pocit, že snad pracujeme úplně v jiném závodě či co! Kdyby se to tak mohlo nahrávat, co tam kolikráte padne.. To bychom měli 100%-ní odborovou organizovanost! 🙂 Takhle se musíte spokojit „jen“ s kostrbatým zápisem, jenž naleznete v v zaheslované sekci „Soubory ke stažení“.. Kdo z našich členů ještě nezná heslo, nechť se nebojí nám o něj napsat. 🙂

4 komentáře: „Pravidelné jednání

1. Sloh autora těchto článku se mi nelíbí. Má někdo stejný názor? Vypadá to, jako by si myslel, že má patent na pravdu.

2. Je sice hezké, že nám přesunuli kabeláž na T1-13, ale nová pec ještě stále nefunguje. Takže už od dovolené aranžujeme studenou kabeláž. Pracovní zátěž je tak několikanásobně jší, než když je kabeláž ohřátá. A evidentně z nikoho nezajímá. Hlavně že se vyrábí a máme nasazené roušky. 🙁