26 Srp

Odborový teambuilding

Neustále se něco zakazuje, přikazuje, pod imaginární rouškou legitimity se nenápadně omezují osobní práva a svobody.. 🙁 Nastalá situace ohledně té slavné chřipky už všechny nudí, unavuje, a tak jsme se nakonec domluvili, že odborový teambuilding zorganizujeme i letos! Pokud to tedy vnímáš stejně, a patříš mezi naše řádně platící členy, rádi Tě uvidíme, a třeba i podebatíme o tématech jiných..! 🙂

Akcičku máme tentokráte naplánovanou na sobotu 12.09.2020, a to v čase od 15:00h do 22:00h v již tradičním obecním areálu v Palkovicích u FM, místní části Myslík.

Něco ku snědku i k pití bude samozřejmě až do „vydání zásob“ zajištěno, takže kdo chce okoštovat ze všeho něco, určitě by neměl chodit až na samotný závěr akce. 🙂 K poslechu letos nebudou hrát amatérské kapelky, ale máme domluveného DJ-e. Taktéž nebudou penalty o sud piva, ale losneme si nějakou tu tombolku ( okolo 19:30h ).

Dopravit ze lze individuálně vozem, případně veřejnou dopravou. Na pozdní večer se nám pak podařil nasmlouvat autobus o kapacitě cca 50 osob, jenž ve 22:30h vyjede po okružní trase: FM, Ostrava, Havířov a Karviná

Preventivní hygienická opatření:

• akce se koná ve venkovních prostorech
  • u vstupu bude k dispozici nádoba s desinfekcí
  • minimální kontakt s osobami jenž nepracují v HMMC ( DJ, obsluha u výdejového okénka, řidič soukromého autobusu )
  • při cestování busem mějte prosím nasazenou roušku

AKCE SE KONÁ ZA KAŽDÉHO POČASÍ !!! A pamatujte, že večery již bývají chladné, tak se dobře oblečte.. 🙂