14 Čvc

No, co dodat..

Včera se na pravidelném jednání ptáme, kolik že máme aktuálně nakažených tím slavným bacilem ( bylo řečeno, že 0 ), no a dnes se člověk z médií dozví ( a ano, neobtěžovali se nás ani o této skutečnosti předem informovat ), že se přece jenom zrovna „někdo“ najde.. Asi netřeba dalšího komentáře. 🙁

Viz: https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zamestnanec-v-nosovickem-hyundai-ma-koronavirus-40330500?fbclid=IwAR2FsAQYG0caVcwm3ewDvUp9E5M_PUGQ3pWnlxhokv8lIP4CX_lD2WPeG94

42 komentářů: „No, co dodat..

1. umírají na to jen ti, co by umřeli tak jako tak, jen jim to urychlilo trápení, zdravému člověku nic nehrozí, týden se vyleží a zpátky ke stroji

1. To si nejsem jistý. Kdysi umírali na metanol, stavěli pietnímísta i na vstupu v Assy a stajnak prodejna tvrdého fungovala v kufru auta na parkovišti..

2. Může mi to někdo vysvětlit? Hodnocení mám výborné, ale podle nadřízeného prý nemůžu být povýšen, protože je koronavir. Tak je tu ten koronavir nebo ne?

3. prostě furt robit kdyby všechny otestovali tak to mužou zavřit hnet proto jen v malem množstvi kontroluji na vratnici teplotu ale nevim jaka je normalni teplota a jaka už vysoka kdyš přijed člověk rozhycovany na kole tak jim to bude ho co platne

4. Dnes jsme se dozvěděli,že naše spolupracovnice je pozitivní.Kontaktovala GL a ten poslal informaci dál.Kamarádka leží v nemocnici,má těžší průběh a nic se neděje!Bylo by třeba kontaktovat hygienu,ať ví jak se s námi zachází!!!

1. par lidi se pry na ostravske hygiene ozvalo uz s darkovem a skoncilo to pry tak ze nyni museji posilat vzorky do liberce jo doly a autoland to je skoro takovy stat ve state

5. Mám zlepšovací návrh a firmu to nebude nic stát.

V Černobylu likvidátorům říkali, že červené víno pomáhá proti radiaci takže u nás by se mohlo operátorům říkat, že kim-chi pomáhá proti koronaviru 🙂

6. skoro to vypada ze v ten posledni tyden pred celozavodni dovolenou je ta treti smena naplanovana jen kvuli tomu aby se promorilo co nejvic zamestnancu pak budou zamestnanci stejne dva tydny doma takze vedenicko bude mit u zadele kdo jaky bude mit prubeh nemoci hlavne ze uz budou mit opicaci protilatky aby mohli dal makat na lince i na podzim.

7. Jak je to možné? Vždyť firma dělá vše proto, abychom byli zdraví. Kouření mi také zakázali, myslí to se mnou dobře. Ještě, že před branou o přestávce si dám cigaretu se stovkou kolegů.

1. Tak to je kravina, kouřit bude zakázáno pouze u vrátnice a na místech, kde je pozemek hmmc. Pět kroku navíc a větší hloucek kuřáků, nic víc

1. Jestli ten clovek jezdil do prace autobusem nebo chodil doplnovat jinou smenu kdyz mel nocni tak potes panbuh

8. Je to smutné, že tak důležité a aktuální informace se člověk dozví až z medii!Přitom očividně o tom dotyčném museli vědět už včera! Kdyby do toho někdo nešťoural, tak se to ani nedozvíme!Ostuda.

9. V Mobisu taky byla pozitivní skladnice ze směny A, pár nejbližších kolegů otestovali,jinak to docela tutlali.

1. Absolutní nesmysl. Při poslední celosvětové pandemii infikovala „španělská chřipka“ mezi lety 1918 a 1920 jednu třetinu populace. Pro všechny co koronavirus stále bagatelizují anebo si z něj dokonce dělají srandu jenom připomenu, že už existuje dostatek vědeckých studií, které potvrzují, že i prodělání nemoci s mírným průběhem zanechává v lidském organismu nevratné dopady. Obsáhlou analýzu těchto dopadů nákazy nemoci Covid-19 na lidské tělo přinesl nedávno časopis Science.

1. Takové kecy, kurva. Všichni posrani z nějakého viru, tak se hoďte o zeď, blbouni. Pořád dokola, nikdo se tomu nevyhne, jenom.se oddaluje nevyhnutelné. Když ne tam, nakazis se jinde.. Jdete, uz do hajzlu s kecám a hlavně typu, zanechá to následky,, četl jsem o tom, kecy. Koukám, že někteří, už následky maji a to se nemuseli ani nakazit.