18 Čvn

Červencová výroba

Kachniček létalo po závodě požehnaně, jen co je pravda.. Prý nevýrobní pondělky a pátky, a k tomu prodloužená celozávodní dovolená.. Někteří by nejraději nedělali už vůbec nic, a přesto brali plnou výplatu..! 🙂 No, každopádně zahoďte ty flinty, v červenci bude výroba vypadat následovně:

• i nadále bude pokračovat výroba pouze na dvě směny, nicméně poslední týden před celozávodní dovolenou, tj. 20.-24.07. se plánuje spuštění i noční směny !!!
  • na převodovkárně to mají opět jinak. Ve dnech 29.06.- 24.07. budou vyrábět na obou halách pouze na ranní směně

Zaměstnancům bude dle platné Kolektivní smlouvy, v době daných odstávek, náležet náhrada mzdy ve výši 70-ti % průměrného výdělku.

A mějte prosím na paměti, že za pár týdnů může být všechno zase úplně jinak, viz minulý měsíc….. 🙂

28 komentářů: „Červencová výroba

1. to jsem zvědav kdyš každa směma nema dostatek lidi a musi si pujčovat lidi z ostatnich směn a ještě ktomu zase řadi kovid pochybuji že by lidi šli dobrovolně na nočni z ostatnich směn a to ještě v neděli pry aš do patku

2. Zbytecne emoce a hadky. Vyrobni smeny se planuji podle objedenavek takze stylem padni komu padni. Planovat si muze vedeni co chce protoze jediny kdo ma plan je podle meho nazoru Covid-19

3. Jak to tady pročítám tak koukam že někteří by nejradši nechodili do práce vubec. Prej povinost? Ne neni to tvoje povinost všichni jste v zaměstnání dobrovolně nikdo vás tam nedrží na sílu, jak se ti nelíbí tak běž dělat do pekárny.

1. A co ta ubrecena prevodovkarna? Teď se nikdo neozve? Nechápu lidi co tady brečí že chodí do práce. Nikdo z vás tu není násilím, už to pochopte, nelíbí běžte jinde, kde to bude pro vás lepší.

1. a to si pamatuji doby kdy se lidi na weldingu hadali o prescasy nastesti tam uz nepracuji a skoda ze nevidim ty jejich tvare jak otevrou vyplatnici zdravim

2. Konecne nocny smeny, som rád ze za so rozbehne. Prý nevýrobní pondělky a pátky, blbost to nějakej blb vyplul to z huby a potom roznesl to celej hale demence. Darmo a ty rousky by ste mohli zrusit je v tom horko!!

1. uklidni se prislo velmi mirne oziveni akciovych trhu a korejci zas maji velke oci pritom to oziveni je jen diky tomu ze tu nekdo chytre prodava akcie a ostatni to od nich hloupe nakupuji nez se ten akciovy trh na podzim opet propadne kdo to trosku sleduje mozna vi o cem mluvim nevim co podle tebe rozjizdime kdyz je v dnesni dobe problem prodat 200.000 malych detskych auticek za dolar v hrackarstvi

1. No výroba tech 200 tis. autíček cílí trošku na jinačí zákazníky. Předsedo ! Mícháte to všecko dohromady vy akcionáři jeden !

1. Klidně můžeš,2 týdny dovolená a pokud jsi z B směnný tak máme noční,přes den tam můžeš ležet celý den 😀

4. Ten kdo je „zvyklý“ pracovat i 320 hodin,pro toho je tohle pořád směšné, buďte rádi , že máte práci.Mimo pracovní dny na sobě můžete makat nebo si najít nějakou brigošku.

1. 320 hodin za ty směšné prachy? Tomu říkám dobře vycvičená opička. 🙂 Jen tak dál opice.

5. „Pomsta“ B směně pokračuje. Zahájení se opět týká směny B. Končili jsme nočními před karanténou. Jak se rušila odpolední, tak jsme měli na ráno. Jak byla odstávka pondělí a úterý, tak jsme měli noční, tak se to nás taky netýkalo. Ještě po celozávodce dejte noční Béčku a pak je zrušte.
    Mělo se to trochu spočítat, kolik která směna má odstávek. A pak to trochu prohodit.
    Na tři směny se stejně pravidelně nepojede. Je to naivní si to myslet. Například Renault ruší 15 000 pracovních míst. Bylo by divné, že zrovna u nás se bude pořád dělat 300 000 aut ročně. Zas tak dobrý ten Hyundai není.

1. Už to vidím směna B oddělá pěkně týden před a týden po celozavodce jako jediná.. A další noční už beztak nebude protože ty auta nebudou mít kde dávat takže ostatní směny si budou sedět pěkně na procentech.. Proč když mají v plánu rozjet noční uz se nezačne dříve? Aby to bylo konečně aspoň spravedlivé?

1. Proč naivní? Je to přesně tak proč tu noční nespustí už dřív aby to bylo spravedlivé? Ne protože to odsere směna B. A ostatní s toho jako pokaždé vyjdou nejlépe.. Vůbec bych se nedivil kdyby se oddelala noční před a po celozavodce a pak ostatní směny zas seděly pěkně doma na procentech…

1. Nicméně nechápu proč brečíš, že musíš do práce! Je to tvá povinnost, chodit do práce mimo zrušené dny..

1. On nebreci že musí do práce ale že směna B má za první pololetí odrobenych více dní jak směna A a C tak ať si chodí oni kurva jak seděli doma