27 Dub

První potvrzený případ

Tak nějak se nám to vyhýbalo, ale nakonec i u nás se vyskytl první potvrzený případ nakažení COVID-19..! 🙁 Snad těch infikovaných nebude přibývat…

Dotyčný zaměstnanec má lehčí formu onemocnění, tak snad to všechno v pohodě zvládne. Přejeme mu brzké uzdravení!!!

32 komentářů: „První potvrzený případ

1. Dle nepotvrzených informací nikoliv, ale stále čekáme na oficiální vyjádření vedení Společnosti..

1. pry ten pozitivni jezdil do prace vlastnim autem a predpokladam ze asi nejezdil sam a ti z toho auta asi nedelali vsichni na stejne lince takze jednoduche matematicke pocty s moznym krasnym nasobitelem jestli zahrneme nove nakazeneho co jezdi do prace busem

2. Velké firmy o podobných problémech nikdy neinformují a když už je pod tíhou faktů přiznají tak vše vymalují v růžových barvách. Takže jeden s mírným průběhem? Docela se děsím jak to ve skutečnosti je.

3. No a jak to vidíte dále ? Tady nejde o roušku kterou ma zaměstnanec na obličeji do sprchy sni nikdo nejde u oběda ji taky musí mít dole nehledě na to ze saháme na kliky nářadí regály atd tak kdy se zastaví výroba ? Až bude půl fabriky v prdeli i jejich rodina ??

1. „jen urychlilo nevyhnutelné“ tak šup, běžte si to hodit, stejně jednou zemřete, tak to jen urychlíte. Takové „hrdiny“ uvítá každý hřbitov-

1. Nedělejte ze sebe kašpara, když je někomu 80, má rakovinu v terminálním stadiu, nebo jinou vážnou nemoc, tak je to něco jiného než 30-40 letý zdravý člověk. Lidé jsou jen líní a hledají záminky, aby nemuseli pracovat. Na válení doma se zvyká rychle, když plat běží. A nezapomeňte si postěžovat, že v srpnu nebude bonus.

4. Je predpoklad ze se zamestnanec nakazil az ve dnech ktere nasledovaly po pracovni smene. To se nam jako nekdo snazi namluvit ze se nakazil doma u televize kdyz koukal na SuperStar?

5. Ten prvni pozitivni se musel od nekoho nakazit a jestli je pacient 0 nekdo z HMMC ktery ma bezpriznakovou formu nemoci tak tu lavinu uz nikdo nezastavi

6. TAK A JE TO TADY!!! Ten pozitivni se asi nejak do te prace dopravoval a s nekym v te praci pracoval ze? Inkubacni doba Covid-19 se pohybuje od 2-14 dni to jest 2-14 dni kdy dotycny vir siri nez u nej zacnou byt patrne priznaky takze u jednoho pozitivniho asi nezustaneme…

7. Tak hlavně, že se každý týden promichavaji směny, hlavně ať je narvané parkoviště stojakama,které stejně skončí v Áčkách. Můžete se poplacat po ramenou,to se vám opravdu povedlo!

1. To podle mých informací není pravda, zavíralo se až mnohem později. Hovořil jsem přímo s člověkem v Koreji.
      A jen tak mimochodem, nepochopil jsem to „nás nechají pochcípat“, to zní, jako by jste byl(a) ve vězení – Hyundai není jediná firma, co shání zaměstnance 😉

8. ja bych kontroloval na linke lidi který majú rousky pod nosem, něbo nech chodí GL nebo TL a napomenout tých který maju rousku pod nosem!!
    Ved kazda směna ma rousku pod nosem a kazdy to ma na saláme. Vsiml som si už lidi který si aj tak ruce neumyvaju po zachode prasatá. Dajte sprísnenie opatrení napr. rouska na nos nie pod nosem. Vzdy umyvat ruce pred jídlom vela lidi si ruce neumyva pred jídlem. Hygiena tu HMMC nikto nedodržuje….

9. Určitě nbude případů přibývat !

To není vůbec nakažlivé ! Jenom taková chřipečka !

Pár ludí z HMMC už bylo pozitivní dříve

10. Zavřít na 2 týdny do karantény, ne pro hyundai je přednější auta které nikdo nechce, a ne zdraví zaměstnanců.

11. A jak se na to přišlo na ranní směně ? Přišel korejec s rychlotestem a otestoval dotyčného?

1. Bylo by super říct na které lince pracoval! Když tohle je vlastně úplně jiná směna než by měla obvykle být!

1. Promořováni mezi směnami začalo. Super nápad povolat lidi z jiné směny na výpomoc. Místo aby byly týmy které nepřichází do kontaktu mezi sebou, tak se to míchá.