6 Led

Nárůst mezd!!!

Není nad to začít v novém roce pozitivní zprávou.. 🙂 A tak si připomeňme, že díky aktuálně platné Kolektivní smlouvě nám od 01.01.2020 opět porostou mzdy!!! Vzhledem k loňským, a blížícím se letošním odstávkám je to sice trochu s podivem, nicméně nyní se v plné nahotě ukázala výhoda dvouleté platnosti KS.. Ruku na srdce- vyjednávat nyní, tak bychom byli rádi za volňásky do kina.. :-/

Těšit se tedy můžeme na:

• nárůst základních mezd v průměru o 8,8%. Pro nejčastějšího Op3 to je 2.600Kč do základu navíc, pro druhého nejpočetnějšího Op2 pak 2.450Kč k dobru. Nově tak základní mzdy v daných třídách budou činit 32.300Kč, respektive 30.100Kč. Asi netřeba připomínat, že růst základních mezd se pozitivně projeví i na výši příplatků a bonusů, jenž se vypočítávají procentuálně právě ze základních mezd.
  • jednorázový bonus ve výši 4.000Kč za onu dvouletou platnost KS, splatný v dubnu.
  • den dovolené navíc pro ty, jenž mají ve Společnosti odpracovaných 7 a více kalendářních let. Nově tak budou mít dotyční zaměstnanci nárok na 26 dní dovolené!

Děkujeme za důvěru jenž do nás vkládáte, podporu kterou nám vyjadřujete, protože bez těchto důležitých činitelů by se dost možná žádný nárůst mezd v letošním roce ani nekonal..! No a taky se sluší poděkovat vyjednávacímu týmu za stranu zaměstnavatele, za jejich konstruktivní přístup při posledním kolektivním vyjednávání- snad si jej udrží i do vyjednávání následujícího! 🙂

1 komentář: „Nárůst mezd!!!