30 Zář

Zájezd do vinného skípku

Máte rádi dobré a kvalitní vínečko? Tož pojeďte s námi! Již třetím rokem totiž pořádáme zájezd do vinného sklípku, a to v sobotu 02.11.2019. Tentokráte se opět vracíme do Němčiček u Břeclavi..! 🙂 Odjezdy: Ostrava hl.n. 07:00h, Dřevoprodej 07:10h, Frýdek- Místek žel.st. 07:35h. Příjezd nazpět pak týž den ve večerních hodinách.. 🙂

Doprava klimatizovaným autobusem s kapacitou 50 míst.. Do 20.10.2019 se mohou registrovat pouze naši řádně platící členové, po tomto datu pak lze „zabukovat fleka“ i pro své známé atd., a to až do vyčerpání kapacity busu.

Začít závazně se registrovat můžete od úterý 01.10.2019 ve 12:00 hod, a to výhradně elektronickou formou skrze kontaktní formulář zde na webu či přímo na mobilní aplikaci, nebo rovněž emailem na adresu odboryhmmc@email.cz !!! Nezapomeňte do zprávy napsat své jméno, ID číslo a místo nástupu ( Ostrava hl.n. / Dřevoprodej / Frýdek- Místek žel.st.).

Každý musí provést rezervaci pěkně sám za sebe, tj. žádné hromadné žádosti o rezervaci nebudou akceptovány!!!

Spoluúčast ve výši 300Kč je pak potřeba uhradit v hotovosti nejpozději do neděle 20.10.2019.

PŘEDTÍM VŠAK VYČKEJTE NA EMAILOVÉ POTVRZENÍ, ŽE JE VOLNÉ MÍSTO JEŠTĚ K DISPOZICI !!!

Ideální je poté daný obnos vhodit do sběrného boxu na vrátnici, a to v podepsané a zalepené obálce, se jménem plátce. Nebude-li rezervace včas uhrazena, bude dané místo nabídnuto dalšímu zájemci v pořadí!!!