7 Zář

Odborový teambuilding

NEZAPOMEŇTE, JIŽ PŘÍŠTÍ TÝDEN..! 🙂 Jak jsme psali v našem občasníku, v sobotu 14.09. vás opět čekáme v obecním areálu v Palkovicích, místní části Myslíku.. Začínáme od 15:00 hod a končíme večerkou, tj. ve 22:00 hod.. 😀 Na čepu bude Radegast desítka, na zahřátí pak i nějaký ten kvalitní špiritus.. Samozřejmě i to nealko na zapití se najde!! No a aby se nekoštovalo jen tak na lačno, můžete si dát gulášek, řízečky či grilovanou kýtu jako základ.. 🙂 Co se programu týče, tak v 16:30 hod si zakopeme penalty o sud piva ( věci na čutec tedy sebou ), no a od 18:00 hod nám k poslechu opět budou živě hrát nějaké ty místní amaterské kapelky..

Areál je v těsné blízkosti autobusové zastávky Palkovice, Myslík, kaple na kterou lze přímými spoji dojet z Frýdku-Místku či Ostravy. Rovněž budeme mít k dispozici šoféra se sedmimístným vozidlem, takže večerní rozvoz do Frýdku- Místku, Frýdlantu nad O. a blízkého okolí nebude žáden problém.. 🙂

Akce je určena výhradně našim řádně platícím členům, kteří budou mít na místě samozřejmě vše naprosto zdarma a bez omezení.

Za každého počasí se těšíme na vaši účast! Prostě poklábosíme u dobrého jídla a pití, a uděláme si tak pohodové sobotní odpoledne.. 😀