26 Čvc

Přesčas poslední srpnovou sobotu

Kdo se o celozávodní dovolené plánuje nudit a bude se mu stýskat po práci, má možnost si jít v sobotu 31.08.2019 přivydělat.. 🙂 Pravda, odstávek už bylo dost, sobotní přesčasy pro změnu téměř žádné, takže je to na zvážení každého z vás, zda-li se zúčastníte či nikoliv- holt, každý má jiné priority..

Podrobnosti viz firemní oznámení níže:

Na odděleních Lisovny, Svařovny, Lakovny, Finální montáže a souvisejících odděleních proběhne v sobotu 31. 8. 2019 mimořádná ranní směna.

Důvodem pro organizování této mimořádné směny je odzkoušení nově nainstalovaných technologií a příprava hladkého spuštění výroby po celozávodní dovolené.

Zaměstnanci obdrží po odpracování sobotní směny mzdu, příplatek za mimořádnou směnu dle počtu odpracovaných mimořádných výrobních přesčasových směn v kalendářním roce (600 – 800 Kč), příplatek za práci v sobotu 15 %, příplatek za práci přesčas 25 % nebo náhradní volno. Obědové menu nabízíme za symbolickou 1 Kč. Náhradní autobusová doprava bude zajištěna zdarma.

4 komentáře: „Přesčas poslední srpnovou sobotu

1. Psáno v rychlosti skrze mobil na dovolené, to se překlep občas stane.. 🙂 A vskutku, obě slovíčka mají vícero významů.. Jsem rád, že naše stránky navštěvují i zájemci o lingvistiku.. 😀