6 Čvn

Hromadná návštěva odborářů v ZOO

Nezapomeňte, již tuto neděli pořádáme hromadnou návštěvu ostravské ZOO! 🙂 Před branou tedy hledejte náš modrý altánek, kde si můžete nafasovat vstupenky pro celou svou rodinu. Pro upřesnění- jako rodinu počítáme dva dospělé s max třemi dětmi ( do 15-ti let ). Takže další tetičky, bratranci z druhého kolena apod. už si lístky musí koupit opravdu sami. 🙂 Pro prcky i letos zajistíme nějakou tu drobnost, tak snad si onu neděli všichni pěkně užijí, a zapomenete na každodenní- zejména pak pracovní starosti! Akce se samozřejmě koná za každého počasí, nejsme přeci z cukru.. 🙂

KDY: neděle 09.06.2019 tak, aby měli možnost se účastnit i „odpočatí“ členové, jenž mají v pátek noční

V KOLIK: distribuce lístků bude probíhat v čase 09:00 – 11:00h aby jste si mohli užít celý den se zvířátky 🙂

CENA: dospělí symbolických 20 Kč / osoba, všechny děti samozřejmě zdarma. A připravte si drobné, protože měničku u sebe mít opravdu nebudeme.. 🙂

1 komentář: „Hromadná návštěva odborářů v ZOO