13 Kvě

Zájezd do Energylandie v neděli 19.05.2019

K dispozici jsou ještě nějaká volná místa, takže kdo ze členů se nestihl registrovat, má přes tento týden šanci! 🙂 A může sebou přibrat i své rodinné příslušníky či přátele..

Energylandia je výjimečné místo, ve kterém si každý najde něco pro sebe. Je to obrovský komplex, kde se na rozlehlé ploše 26-ti hektarů nachází okolo 70-ti moderních atrakcí- počínaje extrémními, přes rodinné až k těm, které jsou určeny pro ty nejmladší. Všechny jsou prezentovány v tematických dekoracích a aranžích, v kompletní audiovizuální scénografii, připravené speciálně pro daná zařízení. Tak se pojeďte s námi pobavit, a zažít nedělní den plný zábavy..! 🙂

Registrovat se lze ideálně přes kontaktní formulář ZDE

Spoluúčast na osobu je 250 Kč, což je 25% z celkové ceny zájezdu. Daný obnos prosím vhoďte v označené obálce do schránky na vrátnici, a to nejpozději do pátku 17.05. 15:00hod !!!