2 Kvě

Soutěž o lístky na hokejové MS 2019 na Slovensku- ZNÁME VÍTĚZE!!!

Zapojilo se celkem 121 našich členů, z toho všechny správné odpovědi uvedlo pouze 64 z nich- šance na výhru byla tedy relativně vysoká..! 🙂 Správné odpovědi byly:

1./ Kde se konalo první MS v hokeji? Belgie ( roku 1920 v Antverpách )

2./ Kolik zlatých medailí získala samostatná Česká Republika na MS v hokeji? 6 ( v letech 1996, 1999, 2000, 2001, 2005 a 2010 )

3./ Po kolikáté bude Bratislava hostit MS v hokeji? 4. ( již hostila v letech 1959, 1992, 2011 )

4./ Kolik gólů vstřelil nejlepší střelec MS v hokeji Boris Michajlov? 81 ( jak se později ukázalo, český isport.cz i wikipedia neměly úplně kompletní statistiky, a tak jsme uznávali i číslo 98 uvedené do poznámek )

5./ Která země odehrála nejvíce zápasů na MS v hokeji? Švédsko ( celkem 599, oproti Kanadě- 525 a SSSR / Rusku- 476 )

Při tomto losování jsme postupovali úplně stejně, jako provádíme losování poukázek na benzín, jen s tím rozdílem, že jsme nelosovali z celkového seznamu našich členů, ale pouze ze seznamu správně tipujících.. 🙂 Ostatně, důvěrníkům jsme tento počítačový losovací program představili live přímo na jejich loňském školení..

A ať už nenapínáme, tak do Bratislavy se na obě semifinále ( s vybraným parťákem ) podívá pan DREXLER LUKÁŠ !!!

Takže gratulujeme vítězi a lístky jsou již nyní připraveny k vyzvednutí v odborové kanceláři. 🙂 Ostatním díky za účast v soutěži, a jak se říká- neštěstí ve hře, štěstí v lásce.. :-)))

1 komentář: „Soutěž o lístky na hokejové MS 2019 na Slovensku- ZNÁME VÍTĚZE!!!