30 Dub

S námi v tom nejste sami- s vámi v tom nejsme sami!

ODBORY- TO NENÍ JEN JISTÝ DRUH SLUŽBY, ALE I SOLIDARITA!!!

A proto když našemu dlouholetému členovi Pavlovi ( v odborech je od 01.08.2008 ) vyhořel byt, tak jsme nezaváhali, a podali mu pomocnou ruku.. Naše Základní Organizace totiž každoročně přispívá na konto živelných pohrom při OS KOVO, díky němuž lze rychle a účinně pomoci všem odborářům, které postihla živelná katastrofa! Po vyřízení potřebných formalit jsme veškeré podklady zaslali na centrálu, kde celou situaci zodpovědně posoudili, a do třech pracovních dní jsme peníze pro dotyčného pána měli na účtě! Ty jsme obratem dnes nad ránem našemu kolegovi také předali, a nutno podotknout, že byl velice mile překvapen! 🙂

Tímto děkujeme činovníkům OS KOVO za jejich pohotovou reakci, a panu Pavlovi přejeme, aby se z této nezáviděníhodné situace dostal co nejrychleji..!

podrobnosti o tomto benefitu naleznete ZDE

4 komentáře: „S námi v tom nejste sami- s vámi v tom nejsme sami!

1. Tohle neurčujeme my, ale centrála OS KOVO, stačí si řádně pročíst podmínky….. A popravdě, dotyčný ani nevěděl, že z onoho konta může čerpat, takže byl skutečně za onu pomoc moc rád! A jen pro polemiku- za 30 v klidu vymalujete byt 1+1 i v Praze.. 🙂 Vezměte si, kolik zisku generuje naše firma, co všechno dokáže zasponzorovat, a jak ta dokáže svým dlouholetým zaměstnancům v tíživé situaci pomoci…..