1 Dub

Soutěž o lístky na hokejové MS 2019 na Slovensku

Již jsme to avizovali v posledním čísle našeho občasníku, takže skutečně nejde o žáden nepovedený apríl..! 🙂 Vítěz, jenž odpoví na všechny otázky správně a bude vylosován, obdrží po dva lístky na obě semifinále, jenž se konají v sobotu 25.05.2019 v časech 15:15h a 19:15h v Bratislavě!!! A aby to nebyl úplně takový danajský dar, k lístkům na výborný hokej mu ještě přiložíme poukázky na palivo od Benziny v hodnotě 2.000Kč..

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

* soutěž bude probíhat pouze skrze naši mobilní aplikaci, jenž je volně dostupná ke stažení pro operační systémy Android a iOS. Pokud nevlastníte „chytrý mobil“, oslovte kolegu / rodinného příslušníka který jím disponuje ( a že jich je opravdu velké množství )

* do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jenž odpoví na všech 5 otázek správně

* soutěže se mohou zúčastnit pouze všichni ti naši členové, jenž řádně hradí své členské příspěvky

* správně odpovídat na otázky lze v období od 01.04. 12:00 hod do 30.04.2019 12:00 hod. Samotné losování pak proběhne ve čtvrtek 02.05.2019

* výherce obdrží na každý zápas semifinále dvě vstupenky, a to do sektoru B7- řada 23. K tomu pak ještě poukaz v hodnotě 2.000Kč na palivo od Benziny

* výherce se bude muset na daných zápasech vyfotit a tyto fotografie následně doložit ZO. Chceme tak zamezit případnému „vekslování“ s výhrou

* nechť soutěží pouze opravdoví fanoušci, kteří by tuto výhru vskutku ocenili! Takovým i my přejeme nejen hodně štěstí, ale v prvé řadě i bystrou mysl… 🙂

NEZAPOMEŇTE KROMĚ ODPOVĚDÍ VYPLNIT I SVÉ INICIÁLY !!! BEZ NICH NEBUDEME MOCI DOHLEDAT PŘÍPADNÉHO VÝHERCE..