18 Úno

Speciální jednání

Dnes proběhlo dlouho očekávané speciální jednání ohledně určení hromadného čerpání dovolené v roce 2019- bohužel, více jak o dva měsíce později, než je u nás obvyklé.. 🙁 Vedení Společnosti si nadále trvá  na tom, co již minulý týden avizovalo, a sice, že by dovolenou rádi určili poslední dva týdny v srpnu. Dle § 220 ZP se pak na tomto s námi musí dohodnout.

Vzhledem k tomu, že nás všechny tzv. tlačí čas a chceme se zároveň zachovat maximálně zodpovědně, vyhlašujeme nyní neanonymní anketu, ve které se až do čtvrtku 21.02.2019 10:30 hod mohou naši zaměstnanci vyjádřit, zda-li jim máme zmíněný návrh schválit a podepsat, či nikoliv. Samozřejmě s ohledem na veškerou argumentaci a důsledky, jenž mohou následovat, viz zápis: speciální jednání dne 18.02.2019

Naše aplikace, skrze kterou lze hlasovat, je dostupná ke stažení jak na appstore: https://itunes.apple.com/us/app/zo-os-kovo-hyundai-czech/id1324323746?mt=8&fbclid=IwAR38SGcaVncq7Mk_JllZgqb0s2TKMq2A4EJS_KGTNc4WVT_C6Biws14mJYk

tak i na googleplay: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.tripon.zooskovohyundaiczech

15 komentářů: „Speciální jednání

1. Nicméně je to strasne pozdě, snad je dovolená trávit na to čas s dětmi blízkými u vody či tak. Tak pozdě je to přeci jen na hlavu.

2. Taky bych měla radši dovolenou na přelomu, ale pokud jí zaměstnavatel potřebuje posunout, tak by to měla být jeho volba. Sami vidíte jaké jsou kolem toho komplikace. Nedělá to, aby nás poškodil. A ty co si zaplatili dovču, aniž by znali termín, opravdu nechápu. Je to jen vaše blbost.

3. Dovolenou bych chtěla přelom červenec srpen manžel už musel dovolenou v praci nahlásit tak nechceme trávit dovolenou každý zvlášť

1. Člověk, který si zaplatil dovolenou aniž by znal pracovní kalendář a termín celozávodky je naivní hlupák!

4. Je mi v celku jedno kdy ta dovolená bude, jen aby to bylo v létě o čase prázdnin. Pro jednou se svět nezblázní když to bude na konci srpna, hlavně aby se to konečně vědělo. Nepodepsáním jste to zase jen oddálilo. Nevim proč to furt někdo tolik řeší. A pokud už má někdo zaplacený nějaký pobyt, je to čistě jeho problém.

1. Vypadá to spíše na takového člověka který dovolenou prosedi doma a nikam nejede proto mu je to jedno jestli bude ležet na gauči v červenci nebo v srpnu!!! Většina lidí má už pobyty nakoupené… A určitě bude velice oblíbený svým sobeckým chováním…

1. Taky bych radši termín jako byl předchozí roky ale to že si někdo koupil dovolenou už předem na termín který od firmy nebyl potvrzen je jen jeho hloupost

2. Na zadku dovolenou opravdu neprosedím paní Šárko. Jen nechápu proč odbory zrovna do tohoto tolik vrtají. Jestli firma potřebuje přestavět linku a vyhovuje ji takový termín tak bohužel. Jistě to takto nenaplánovali schválně. Každému je asi jasné, že standardní termín vyhovuje všem nebo většině. Ale mě tady jde hlavně o to aby to bylo schváleno co nejdříve, ale když se tady budou dohadovat, tak to budou schalovat do velikonoc.

1. Nedivím se, že Vám to je jedno. Pravděpodobně prosedite celou pracovní dobu na židli a sem tam se projdete aby vám nesrostli nohy s podlahou. 😉 Za mě to jedno není, jestli bude celozavodka na konci srpna nebo tak, jako vždycky.