10 Pro

VI. kolo kolektivního vyjednávání = KOLEKTIVNÍ SMLOUVA PODEPSÁNA !!!

Je dobojováno, je hotovo.. Kolektivní vyjednávání je o kompromisu, a k tomu jsme dnešním dnem i zdárně došli! Asi netřeba více slov- výsledek si totiž musí zhodnotit každý sám za sebe !!! Každopádně, tak jako tak budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu, ať už pozitivní, či negativní.. Níže tedy stručný přehled toho, co za změny nás následující dvě léta v mzdové oblasti čekají:

13 komentářů: „VI. kolo kolektivního vyjednávání = KOLEKTIVNÍ SMLOUVA PODEPSÁNA !!!

1. Ta je součástí mzdového předpisu. Pokud jste členem naší organizace, napište na odborový email ( tím si ověříme funkčnost vaší emailové adresy ) a my Vám jí rádi zašleme.. 🙂

1. Dobrý večer, děkuji za odpověď,nejsem členem vaší organizace, ale stále zaměstnanec. Jedná se mi jen jakým způsobem se krátí ten bonus výrobního plánu z důvodu absence v zaměstnání.. Děkuji

1. Co to znamená „v průměru nejméně o 9,1%“?

a) Třeba OP1 o 13,1%, OP2 o 12,1%, OP3 o 11,1%, TL o 7,1% a GL o 5,1%?

Tohle je třeba průměr 9,6%

b) Všechny tarifní třídy minimálně o 9,1%?

1. Jednotlivá procenta v Tebou zmiňovaných třídách:
      Op1- 9,23
      Op2- 9,07
      Op3- 9,19
      TL- 9,11
      GL- 9,13

Takže jak vidno, TL ani GL na tom nejsou nijak špatně, byť většina jich stále není ani v odborech… :-/

1. skvělá práce a velké diky odborům že do toho šly na plno a zajistili nám krásné navýšení mezd po dobu dvou let. A další velké díky za příjemný lednový bonus a posunutí platnosti obou dodatků a to vzdy k 1.1 …… skvělá práce . klobouček

2. Než budeš psát něco o Škodovce, tak si zjisti fakta, nebylo to půl roku a nedostali 11%, snažíme se jak chceme, ale soused z Boleslavi se stále směje, vánoční plat přes sto litrů, kdo z vás to má?

1. Co mám aktuální informace od bývalých našich kolegů, co nyní pro okřídlený šíp pracují, těch médii proklamovaných 100 tisíc tam řadový operátor vidí max tak na monitoru počítače, když čte blesk zprávy…