7 Lis

Adventní zájezd do Rakouska

Jak jsme psali v občasníku číslo 66, začátkem prosince má prvních 56 zájemců z našich odborových řad, možnost se podívat do lázní Laa der Thaya, a poté na průvod pravých rakouských čertů do historického městečka Retz..

Registrace je možná již dnes od 12:30 hod a to výhradně elektronickou formou skrze kontaktní formulář zde na webu či přímo na mobilní aplikaci, nebo také emailem na adresu odboryhmmc@email.cz !!! Nezapomeňte do zprávy napsat své jméno, ID číslo a místo nástupu ( Havířov / Ostrava / Frýdek-Místek / Příbor ). Jakmile budeme mít od dopravce upřesněna konkrétní místa a časy odjezdu / příjezdu, obratem je zde uveřejníme..!

Každý musí provést rezervaci pěkně sám za sebe, tj. žádné hromadné žádosti o rezervaci nebudou akceptovány!!!

Spoluúčast ve výši 200Kč je pak potřeba uhradit v hotovosti nejpozději do čtvrtku 29.11.2018 ( cena nezahrnuje vstupné do lázní ve výši 17,5 EURO, jejíž návštěva je dobrovolná, a pojištění.. )

PŘEDTÍM VŠAK VYČKEJTE NA EMAILOVÉ POTVRZENÍ, ŽE JE VOLNÉ MÍSTO JEŠTĚ K DISPOZICI !!!

Po datu 29.11.2018 budou případná zbývající místa nabídnuta i rodinným příslušníkům a známým od registrovaných účastníků zájezdu. 🙂

Ideální je poté daný obnos vhodit do sběrného boxu na vrátnici, a to v podepsané a zalepené obálce, se jménem plátce. Nebude-li rezervace včas uhrazena, bude dané místo nabídnuto dalšímu zájemci v pořadí!!!