4 komentáře: „Občasník číslo 64

1. Klimatizaci vám tak nainstalujem..to víte že jo ! A ještě ke každému kmenovému jednoho nekvalifikovaného pomocníčka vám přidáme !

Leda tak prd ! Takt pěkně na 45 s !

2. Národ vožralů

Nezlobte se na mě, ale za můj oborový příplatek se teď asi mám cítit jako opilec. Hmmc birel a vy 12..to jsem vážně nadšený. A příště co ? Budete rovnou čepovat za branou nebo nabízet chlast z kufru auta ?..to už tady bylo..Netlačte mě už více ty vaše plechy připomínající karosérii Tucsonu kterou mám denně pod rukama. Pokud budu chtít dobré pivo tak si zajdu na čepo do skla. Pak těch 5 procent navíc. Ano jsme za to jistě rádi a proč by to vůbec s váma měl hyundai konzultovat ? Máte strach aby vám nevyfoukl vítr z plachet ? My snad své plány na schůzích probíráme i s hyundaiem ? Apropo.Nevidím důvod proč bych měl nadále do odborů pumpovat své těžce vydřené peníze. Sbohem !

3. 1. Bych navrhoval zrušení bundy za 10 let usilovné práce a nahradil ho fin. bonusem min. 10 tis. v čistém. Žádné stravenky. Nebo slevu ve výši 70% na libovolný model.
    2. Navýšit základní mzdu o min. 15%.
    3. Vyřešit otázku hodnocení.
    4. Navýšit dovolenky bonus na 75%
    Klimatizované linky ani nemluvě.