29 Kvě

Den dětí v ostravské ZOO

Tuhle akci jsme už jednou dělali a docela se osvědčila, takže si hodíme repeté.. 🙂 Vstupenky za necelých 15.000 Kč již nakoupeny máme, takže vezměte rodiny a dorazte! ZOO je krásná za každého počasí, takže tím se řídit rozhodně nebudeme.. Spoluúčast bude opět symbolická, dospělý za 20Kč a děti úplně zdarma, takže by byla opravdu škoda sedět doma. Jako rodinu počítáme dva dospělé a tři děti, takže co bude navíc, platí se v plné výši. Minule totiž někteří  dorazili se sedmičlenným doprovodem..

KDY: neděle 04. června 2017

KDE: u některého ze členů výboru, vedle vstupu do ostravské ZOO

V KOLIK: čas pro distribuci vstupenek je stanoven od 09:00h do 10:30h

4 komentáře: „Den dětí v ostravské ZOO

1. Do odborů nemá smysl vstupovat.Do zoo si zajdu KDY sám a s KÝM budu chtít. Na ty opičí ksichty se stačí dívat v práci a né abych na ně čuměl ještě v zoo.

1. zase jeden chudák, který neví, proč vlastně odbory existují. zvýšení platu, to se líbí každýmu, ale něco pro to udělat? to už ne! jsem velmi zvědav, ty naivko, kolik by ti ten tvůj zaměstnavatel bez odborů zvýšil plat? opravdu takové chudáky, kteří nadávají na odbory, že se málo starají a nejsou v nich, takové chudáky mám rád! kdo se ti postaral o zvýšení platu???? myslíš si naivně, že zaměstanavatel sám , jen tak od sebe?

2. Přál bych si, aby vyjednané navýšení platu, každý rok platilo jen pro odboráře. Ze všech lidí co říkají, že odbory nemají smysl a podepisujou nadšeně dodatky, je mi na zvracení!