15 komentářů: „Speciální jednání

1. Nevím proč se rozčilujete nikdo Vás nenutí ani na sobotu ani ve svátek. Vše je na dobrovolné bázi. Pokud vím tak už jsme mezi vánoci v práci byly a přežili jsme.

2. Nelíbí se mi, že jsou svátky méně placené než sobota.
    Když mám jít ve svém volnu do práce, tak volím raději sobotu než svátek.
    Jiří Martinka

1. Organizace mimořádných směn ve 2. pololetí je podřízená několika prioritam: Organizovat mimořádné směny tak, aby nenarušovali období letních prázdnin a nezatěžovali zaměstnance víkendovou prací v mimořádně horkých dnech. A proto ve dnech prázdnin 5.- 6. Července což jsou i prázdniny dětí dudou vaše děti doma… Heslo… Maminka a tatínek pracují v HYUNDAI a proto na mne mají tak málo času.

3. Asi na celém tom plánu je nejhorší,že nemáme 7.7. celozávodní dovolenou.A 5+6.7. samozřejmě státní volno.bylo by to krásných 5 dní volna,navíc za hezké peníze.Lidé mají rodiny,začínají prázdniny.Proč jsi Patriku neoponoval?Lidé by šli za tuto výměnu určitě někdy v listopadu na sobotu kdy bude škaredě.

1. To je těžko, nikdy to nebude vyhovovat všem. 🙁 Právě, že někteří just chtějí o státních svátcích do práce! A to nejen kvůli penězům, ale hlavně i kvůli možnosti mít pak volno mezi Vánoci, tedy mít možnost se věnovat právě té rodině! Na listopad jsou plánovány již 2 soboty a další tam nelze napasovat údajně s důvodu údržby technologií.. :-/ Ono je to fakt individuální, ten by to chtěl tak, ten zase onak. Takže ať si to každý naplánuje dle svých potřeb a možností..!

4. Už se těším až mi zas budou vyhrožovat kvůli presčasům a na hodnocení už teď můžu zapomenout:(

5. Zas a opět vydírání kvůli vánocům.Proč vůbec s něčím takovým souhlasíte.Zase postavili odbory pred hotovou věc.

1. Lidé mají možnost volby, nikdo nikomu nic nenařizuje.. Ale FAKT je ten, že zaměstnavatel určuje celou dovolenou! Pokud se vám tohle právo stejně jako mě nelíbí, musíte v nadcházejících parlamentních volbách volit tak, aby noví zákonodárci toto změnili..

1. Schválit sobotní přesčasy odbory nemohou, to mohou POUZE zaměstnanci samotní!!! Tak schválně, kolik vás zase bude? 🙂