11 Kvě

Načepuj si sám, aneb čep je čep ! :-)

Nápad na tuhle službu pro naše členy jsme převzali od kolegů z kolínského TPCA. 🙂 Každý to známe, hlavně v těch letních měsících, kdy děláme různé oslavy, zahradní akcičky či opékačky- čep je čep a jak na sviňu žádná pípa s chlazením k zapůjčení, a když už, tak stojí majlant. Proto naše ZO zakoupila první dvě zařízení Lindr Pygmy 20 včetně příslušenství. To obsahuje 2 narážeče na sudy od Radegastu, 1 od Ostravaru a 1 od Kofoly, no a také jedno čistící zařízení pro čisté trubky.. 🙂 Pokud se služba bude těšit značnému ohlasu, zvážíme její rozšíření. Rezervace bude ze začátku probíhat výhradně online, dle hesla kdo dřív příjde… Vždy lze mít však aktivní pouze jednu rezervaci! Zařízení se bude půjčovat v turnusech, vždy od čtvrku do úterka. Ve středy pak bude probíhat samotné čištění- individuálně lze upravit. K dispozici bude v odborové kanceláři a jako záloha bude sloužit podepsaný příkaz na srážku ze mzdy na výši 5.000Kč ve prospěch odborové organizace. Jakmile zařízení v pořádku a včas odevzdáte zpět, vámi podepsaný příkaz skartujeme. V opačném případě se pak hodí k navedení na mzdovku!!! Půjčovné na jeden turnus je symbolické- 100Kč! A samozřejmě je dostupné pouze členům naší odborové organizace. KOMBÉ nebo jak se to píše. 🙂